Skip to content Skip to footer
новогодишња акција
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow
Упознајте се са више од 600 наслова и 280 аутора!

Упознајте се са више од 500 наслова и 220 аутора!

О нама

Порталибрис, издавачка кућа основана 2005. године, непрестано се развија и проширује број својих публикација. У години у којој прослављамо петнаести рођендан можемо се похвалити са више од сто нових издања.

Међу њима су значајна дела домаћих аутора прошлих времена којима промовишемо српску књижевну традицију. Поред тога, афирмишемо и дела нових, младих аутора, домаћу епску фантастику и савремену књижевност.

Књижаре

Вести

Сви наслови

Актуелности

Строго поверљиво

Победници конкурса

Овогодишњи Порталибрисов литерарни конкурс „Строго поверљиво из прошлости Србије” привукао је посебну…

Отргнуто од заборава

Едиција Отргнуто од заборава је постала синоним за очување српске књижевне традиције како међу нашим читаоцима тако и у широј културној јавности.

Осмишљена је тако да се данашњој читалачкој публици приближе дела значајних и признатих српских писаца. Нека од тих дела читају се као лектира, али има и оних заборављених чија дела данас нису позната читаоцима.

Позив на сарадњу

Можда ви, драги наши пратиоци, имате неку стару књигу у кућној библиотеци, наслове који се више не могу пронаћи по књижарама, па чак ни на рафовима антикваријата. Позивамо вас да нам предложите, или чак пошаљете неку такву књигу, а ми ћемо ваше име истаћи у новом издању тог дела, захвалницом штампаном у књизи и новим примерком књиге из едиције Отргнуто од заборава.

  Занимљивости

  0
   0
   Ваша корпа
   Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу