Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Маријо Кржић

Рођен варљивог лета 1968. у Голубинцима, али одрастао у Руми, где и данас живи. Од раног детињства интересовао се за све оно што је другачије и што се може појмити првенствено унутрашњим чулима. Велика жеља да докучи људски ум, снагу коју он може да достигне и ограничења која сам себи може да постави, а све са циљем да себи и људима око себе улепша сваки тренутак постојања, довела га је до низа хобија, тако да је са четрнаест година имао своју прву мађионичарску представу, са деветнаест је први пут хипнотисао неку особу, дуго година је свирао гитару уз логорску ватру, певао, глумио у великом броју позоришних представа, а способност да насмеје одавно је престала да буде вештина – постала је суштина односа са другима.

Од краја деведесетих, путем затворених интернет група активно учествује у размени знања и идеја везаних за различите аспекте људског ума, развијајући нове и усавршавајући постојеће теорије и технике, а на крају их и публикује у виду е-књиге „Технике подсвесне комуникације“, а затим и књиге „Снага је у нама: Разоткривање тајне успеха“.

За себе воли да каже следеће: „У животу ме покреће интуиција, води вечна жеља за откривањем себе, а усмерава осећај за истинске, природне вредности. Ја нисам никакав гуру, мој живот није савршен, шта год та реч значила, обичан сам човек као и свако други. Једино што немам проблем с тим да будем искрен, отворен и разуман, да пренесем своја знања, да поделим идеје, да препоручим, да покушам, да истражим, да се сукобим са грешкама, да прихватим критике и анализирам неуспехе. И увек ћу радо помоћи свакоме ко жели да се и сам развије у складу са овим принципима“.

Књиге аутора

0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу