Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marijo Kržić

Rođen varljivog leta 1968. u Golubincima, ali odrastao u Rumi, gde i danas živi. Od ranog detinjstva interesovao se za sve ono što je drugačije i što se može pojmiti prvenstveno unutrašnjim čulima. Velika želja da dokuči ljudski um, snagu koju on može da dostigne i ograničenja koja sam sebi može da postavi, a sve sa ciljem da sebi i ljudima oko sebe ulepša svaki trenutak postojanja, dovela ga je do niza hobija, tako da je sa četrnaest godina imao svoju prvu mađioničarsku predstavu, sa devetnaest je prvi put hipnotisao neku osobu, dugo godina je svirao gitaru uz logorsku vatru, pevao, glumio u velikom broju pozorišnih predstava, a sposobnost da nasmeje odavno je prestala da bude veština – postala je suština odnosa sa drugima.

Od kraja devedesetih, putem zatvorenih internet grupa aktivno učestvuje u razmeni znanja i ideja vezanih za različite aspekte ljudskog uma, razvijajući nove i usavršavajući postojeće teorije i tehnike, a na kraju ih i publikuje u vidu e-knjige „Tehnike podsvesne komunikacije“, a zatim i knjige „Snaga je u nama: Razotkrivanje tajne uspeha“.

Za sebe voli da kaže sledeće: „U životu me pokreće intuicija, vodi večna želja za otkrivanjem sebe, a usmerava osećaj za istinske, prirodne vrednosti. Ja nisam nikakav guru, moj život nije savršen, šta god ta reč značila, običan sam čovek kao i svako drugi. Jedino što nemam problem s tim da budem iskren, otvoren i razuman, da prenesem svoja znanja, da podelim ideje, da preporučim, da pokušam, da istražim, da se sukobim sa greškama, da prihvatim kritike i analiziram neuspehe. I uvek ću rado pomoći svakome ko želi da se i sam razvije u skladu sa ovim principima“.

Knjige autora

Your subscription could not be saved. Please try again.
Uspešno ste se prijavili.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu