Skip to content Skip to footer

Како наручити

КАКО НАРУЧИТИ

Када пронађете књигу коју желите да купите, кликните на дугме ДОДАЈ У КОРПУ (црвене боје).


Ако желите да наставите куповину, поновите поступак и ставите у корпу све производе које желите.

Када сте ставили у корпу све што желите да купите, идите на дугме корпа , које ће се наћи у горњем десном углу (и биће видљиво у наставку куповине) и изаберите ПОГЛЕДАЈТЕ КОРПУ.

Тада ће вам се приказати све књиге које сте ставили у корпу и количине (број примерака). И даље можете извршити неку измену, обрисати или додати неку књигу, променити број примерака.

Видећете укупну вредност корпе, а испод бирате једну од две опције – доставу (да вам се књиге пошаљу на адресу, уз трошкове слања) или лично преузимање (плаћање искључиво пре преузимања, уплатницом или електронски, нема трошкова слања) у нашој велепродаји (о локацији и времену преузимања договорићемо се када вас позовемо телефоном после извршене поруџбине).

Затим кликните на дугме НАСТАВИТЕ СА ПЛАЋАЊЕМ, које вас води на страницу за плаћање, на којој уносите ваше податке.

Обавезна су поља: Име, Презиме, Држава (бирате из падајућег менија, који се отвара кад станете на стрелицу с десне стране), Улица и број, Град, Поштански број, Телефон, Адреса е-поште. Молимо вас да унесете исправне податке, јер уколико не будемо у могућности да вас контактирамо преко унетих података, књиге вам неће бити послате.

 

 

Ако вам се наруџбина шаље, можете додати и другу адресу испоруке, ако је она различита од оне коју сте навели (нпр. адреса на послу, адреса особе која ће примити наруџбину уместо вас). Уколико нисте на својој адреси од 9 до 17 часова, када курирска служба врши испоруку, препоручујемо вам да унесете другу адресу испоруке. При уносу друге адресе мораћете да унесете све податке, своје или друге особе која прима испоруку, по истом, споменутом принципу. Ту је и поље за напомену, ако је имате (није обавезно).

Затим, идите доле на део ВАША НАРУЏБИНА (овде још увек можете променити начин преузимања – слање или лично).

Даље, бирате начин плаћања кликом на кружић испред одабраног: уплатницом (након извршене поруџбине добијате мејл са инструкцијама за плаћање, и након ваше уплате ми вам шаљемо књиге или их са уплатницом лично преузимате) или плаћање поузећем (плаћате готовином при достави или преузимању).

Затим прихватате услове куповине (то је обавезно поље) и кликом на дугме НАРУЧИТЕ завршавате куповину.

Након клика на поље НАРУЧИТЕ сачекајте потврду да је наруџбина примљена, па ћете  још једном видети све детаље.

На крају ћете добити потврдни мејл на адресу ваше е-поште.

0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу