Skip to content Skip to footer
Ćir | Lat
Slide 3
akcija2023
slajderPisacmeseca
previous arrow
next arrow
Upoznajte se sa više od 600 naslova i 280 autora!

Upoznajte se sa više od 500 naslova i 220 autora!

O nama

Portalibris, izdavačka kuća osnovana 2005. godine, neprestano se razvija i proširuje broj svojih publikacija. U godini u kojoj proslavljamo petnaesti rođendan možemo se pohvaliti sa više od sto novih izdanja.

Među njima su značajna dela domaćih autora prošlih vremena kojima promovišemo srpsku književnu tradiciju. Pored toga, afirmišemo i dela novih, mladih autora, domaću epsku fantastiku i savremenu književnost.

Knjižare

Vesti

Svi naslovi

Aktuelnosti

Otrgnuto od zaborava

Edicija Otrgnuto od zaborava je postala sinonim za očuvanje srpske književne tradicije kako među našim čitaocima tako i u široj kulturnoj javnosti.

Osmišljena je tako da se današnjoj čitalačkoj publici približe dela značajnih i priznatih srpskih pisaca. Neka od tih dela čitaju se kao lektira, ali ima i onih zaboravljenih čija dela danas nisu poznata čitaocima.

Poziv na saradnju

Možda vi, dragi naši pratioci, imate neku staru knjigu u kućnoj biblioteci, naslove koji se više ne mogu pronaći po knjižarama, pa čak ni na rafovima antikvarijata. Pozivamo vas da nam predložite, ili čak pošaljete neku takvu knjigu, a mi ćemo vaše ime istaći u novom izdanju tog dela, zahvalnicom štampanom u knjizi i novim primerkom knjige iz edicije Otrgnuto od zaborava.

  Zanimljivosti

  0
   0
   Vaša korpa
   Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu