Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Промоције нових Порталибрисових издања на Сајму књига

Издавачка кућа Порталибрис учествоваће на 66. међународном београдском сајму књига од 21. до 29. октобра и тим поводом позивамо вас да посетите наш штанд у Хали 1 и уживате у овим празничним данима књиге.

Позивамо вас да дођете на промоције наших нових наслова, које ће бити одржане у следећим терминима:

  • промоција нових Порталибрисових издања биће одржана у Сали „Васко Попа” у понедељак 23. октобра у 12 часова. На промоцији говоре: уредница Јована Ристић и аутори: Валентин Нешовски, Предраг Јокић, Марија Алексић и Александар Станковић. Уредница Јована Ристић представиће целокупну нашу продукцију у претходном периоду, док ће аутори Валентин Нешовски, Предраг Јокић, Марија Алексић и Александар Станковић говорити о својим књигама;
  • промоција романа Победник Андреја Живковића биће одржана у Сали „Васко Попа” у понедељак 23. октобра у 18 часова. На промоцији говоре уредница Јована Ристић, аутор Андреја Живковић и универзитетски професор Александар Јерков, водећи српски књижевни критичар;
  • промоција књига Београђанке и Књаз, дама и Европа Сима Ц. Ћирковића биће одржана у Сали „Васко Попа” у уторак 24. октобра у 13 часова. Говоре уредница Јована Ристић и аутор.

По завршетку сваке промоције наставља се дружење са писцима на нашем штанду, где ће читаоци у лежернијој атмосфери моћи да разговарају са писцима и да добију посвету.

Више информација о свим Порталибрисовим новим издањима погледајте ОВДЕ.

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу