Skip to content Skip to footer

Политика приватности

Порталибрис је предузеће које се бави издаваштвом и прометом књига.

 

Наши подаци су следећи:

Порталибрис д.о.о.

адреса: Кнез Михаилова 6, 11000 Београд

тел.: 011/264-83-78, 264-82-89

e-mail адреса: smilinkovic@cet.co.rs

ПИБ: 103719545

Матични број: 20003472

Тек. рачун: 265-1100310006231-77

Шифра делатности: 5811

ПЕПДВ: 202738824

 

УСЛОВИ КУПОВИНЕ

Посетом или куповином на интернет продавници www.portalibris.rs прихватате услове коришћења који су наведени у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се са правилима која примењујемо. Сајт www.portalibris.rs задржава право да без претходног обавештавања врши измене и допуне ових услова коришћења.

КОМУНИКАЦИЈА ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ

Када посетите www.portalibris.rs или нам пошаљете e-mail поруку, комуницирате са нама електронским путем. Прихватањем услова коришћења сагласни сте да са нама комуницирате на овај начин. Наша комуникација са вама одвијаће се путем електронске поште (e-mail) или обавештењима која ћемо објављивати на овом сајту.

ИЗЈАВА О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ

У име интернет продавнице www.portalibris.rs обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора, укључујући и могућност одлуке да ли желе или не желе да се избришу са mailing листи које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима строго се чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци неопходни за обављање посла. Сви запослени у интернет продавници www.portalibris.rs (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СВОЈИНА

Садржај приказан на овом сајту као што су странице, дизајнерски елементи (дугмићи, иконице и слично), текстови, фотографије, логотипи, аудио-записи и софтвер власништво су www.portalibris.rs или њених добављача и не могу се користити без претходне сагласности www.portalibris.rs. Уколико за садржај који се налази на www.portalibris.rs сматрате да је Ваш и да је злоупотребљен, молимо Вас да контактирате с нама у циљу утврђивања интелектуалне својине. Све информације доступне на интернет странама искључиво су информативног карактера, не смеју се користити у комерцијалне сврхе нити дистрибуирати трећим лицима.

ВАШ НАЛОГ

Уколико користите сајт www.portalibris.rs, одговорни сте за одржавање и поверљивост свог налога и лозинки које сте добили приликом регистрације на сајту. Коришћењем www.portalibris.rs сајта одговорни сте за све активности које се дешавају на вашем налогу и са вашом лозинком. Малолетници могу користити www.portalibris.rs уз надзор родитеља или старатеља. Сајт www.portalibris.rs задржава право да одбије пружања услуга, укине налог или откаже наруџбеницу уколико установи да су прекршени услови коришћења. Ваше податке које сте навели приликом регистрације www.portalibris.rs ће користити ради купопродаје производа и успостављања пословног контакта и неће их користити у друге сврхе или их доставити трећим лицима.

КОМЕНТАРИ, КОМУНИКАЦИЈА И ДРУГИ САДРЖАЈИ КОЈЕ ОСТАВЉАЈУ ПОСЕТИОЦИ

Посетиоци могу коментарисати производе и слати e-mail поруке на www.portalibris.rs. Сајт www.portalibris.rs има право да не објави коментаре који су злонамерни, садрже непристојне изјаве, шире мржњу и на било који начин угрожавају права других. Такви коментари ће бити уклоњени без претходног обавештења. Лажно представљање и регистрација са туђом e-mail адресом није дозвољена на www.portalibris.rs. Против оних који се баве таквим активностима www.portalibris.rs може покренути одговарајући законски поступак.

ОПИСИ ПРОИЗВОДА

Сајт www.portalibris.rs настоји да све производе опише што је тачније могуће. Такође, www.portalibris.rs не гарантује да су сви наведени подаци у вези са производима 100% тачни, комплетни, поуздани и без грешака. Ако производ који сте купили одступа од података који су наведени на сајту, можете га вратити у некоришћеном стању са комплетном документацијом коју сте уз њега добили, а ми ћемо вам вратити новац.

РАДНО ВРЕМЕ

Online продавница www.portalibris.rs ради од 00 до 24 часа, седам дана у недељи. У случају техничких проблема или током редовног одржавања, сајт неко време може да буде недоступан, о чему ћете бити обавештени.

ПРОМЕНА (АЖУРИРАЊЕ) ПОДАТАКА НА САЈТУ

Сајт www.portalibris.rs задржава право да може у свако време, без претходне најаве, променити податке приказане на било којој страници сајта. Посетиоци www.portalibris.rs немају право да једнострано мењају услове коришћења, а свака евентуална измена је неважећа осим у случају да се обе стране сагласе писаним путем.

ОСТАЛО

Делимична или потпуна неприменљивост или незаконитост одређене одредбе ових услова коришћења неће утицати на пуноважност осталих одредби које остају на снази у целини. Неприменљива или незаконита одредба ће бити замењена другом одговарајућом одредбом. Сагласни сте да Ваша права и обавезе проистекле из ових услова коришћења не можете пренети на трећа лица без изричитог писменог одобрења www.portalibris.rs.

УСЛОВИ КУПОВИНЕ НА ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦИ WWW.PORTALIBRIS.RS

Сајт www.portalibris.rs је интернет продавница која послује у складу са Законом о електронској трговини и свим осталим важећим законима и прописима у Републици Србији.

0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу