Skip to content Skip to footer

Politika privatnosti

Portalibris je preduzeće koje se bavi izdavaštvom i prometom knjiga.

 

Naši podaci su sledeći:

Portalibris d.o.o.

adresa: Knez Mihailova 6, 11000 Beograd

tel.: 011/264-83-78, 264-82-89

e-mail adresa: smilinkovic@cet.co.rs

PIB: 103719545

Matični broj: 20003472

Tek. račun: 265-1100310006231-77

Šifra delatnosti: 5811

PEPDV: 202738824

 

USLOVI KUPOVINE

Posetom ili kupovinom na internet prodavnici www.portalibris.rs prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Sajt www.portalibris.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.

KOMUNIKACIJA ELEKTRONSKIM PUTEM

Kada posetite www.portalibris.rs ili nam pošaljete e-mail poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate na ovaj način. Naša komunikacija sa vama odvijaće se putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U ime internet prodavnice www.portalibris.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući i mogućnost odluke da li žele ili ne žele da se izbrišu sa mailing listi koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici www.portalibris.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i slično), tekstovi, fotografije, logotipi, audio-zapisi i softver vlasništvo su www.portalibris.rs ili njenih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti www.portalibris.rs. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na www.portalibris.rs smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da kontaktirate s nama u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

VAŠ NALOG

Ukoliko koristite sajt www.portalibris.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.portalibris.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti www.portalibris.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Sajt www.portalibris.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije www.portalibris.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

KOMENTARI, KOMUNIKACIJA I DRUGI SADRŽAJI KOJE OSTAVLJAJU POSETIOCI

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati e-mail poruke na www.portalibris.rs. Sajt www.portalibris.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena na www.portalibris.rs. Protiv onih koji se bave takvim aktivnostima www.portalibris.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

OPISI PROIZVODA

Sajt www.portalibris.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, www.portalibris.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

RADNO VREME

Online prodavnica www.portalibris.rs radi od 00 do 24 časa, sedam dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, sajt neko vreme može da bude nedostupan, o čemu ćete biti obavešteni.

PROMENA (AŽURIRANJE) PODATAKA NA SAJTU

Sajt www.portalibris.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci www.portalibris.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

OSTALO

Delimična ili potpuna neprimenljivost ili nezakonitost određene odredbe ovih uslova korišćenja neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenljiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja www.portalibris.rs.

USLOVI KUPOVINE NA INTERNET PRODAVNICI WWW.PORTALIBRIS.RS

Sajt www.portalibris.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Uspešno ste se prijavili.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu