Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ХЕФЕСТОВ КРУГ (СТРУКТУРЕ ТАЈНИХ СЛУЖБИ ОД АПИСА ДО РАНКОВИЋА) у продаји

Пажљиво бирана документарна проза је оно што Порталибрис издваја од других издавача, и наша кућа поносна је што има квалитетне наслове који припадају овом жанру, као што су: Мустафа Голубић и Павле Бастајић: Стаљинове убице, Чаруга, балкански Робин Худ, Анте Павелић – мрачни ум у временима зла, Албански затвореник – 32 године пакла у албанском затвору, а сада премијерно Хефестов круг (структуре тајних служби од Аписа до Ранковића). Ово су теме о којима се мало прича, а личности које су заинтересовале наше писце врло су интригантне, узбуркале су јавност и унеле немире у српску историју.

Хефестов круг (структуре тајних служби од Аписа до Ранковића)Хефестов круг (структуре тајних служби од Аписа до Ранковића) аутора Сима Ц. Ћирковића бави се маркантним личностима закулисних структура – најпознатијим обавештајцима, шпијунима, херојима, те обавештајним организацијама и олујним светским догађајима који су усмеравали историју 20. века.

Ко су били Апис, Ранковић и Попов? Зашто и како су се одлучили на одређене потезе? Какав је био њихов живот? Како су формиране тајне организације? На сва ова питања аутор Симо Ц. Ћирковић ће дати одговоре на страницама своје књиге, а све ће их поткрепити подацима из разних извора и докумената, до којих се није могло доћи и који су се врло вешто скривали од очију јавности.

Књигу Хефестов круг (структуре тајних служби од Аписа до Ранковића) можете по сниженој цени набавити у нашој књижари у Скадарској 45 у Београду или је поручити преко сајта www.portalibris.rs.

Књигу Хефестов круг (структуре тајних служби од Аписа до Ранковића) погледајте ОВДЕ.

Оставите ваш коментар

0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу