Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HEFESTOV KRUG (STRUKTURE TAJNIH SLUŽBI OD APISA DO RANKOVIĆA) u prodaji

Pažljivo birana dokumentarna proza je ono što Portalibris izdvaja od drugih izdavača, i naša kuća ponosna je što ima kvalitetne naslove koji pripadaju ovom žanru, kao što su: Mustafa Golubić i Pavle Bastajić: Staljinove ubice, Čaruga, balkanski Robin Hud, Ante Pavelić – mračni um u vremenima zla, Albanski zatvorenik – 32 godine pakla u albanskom zatvoru, a sada premijerno Hefestov krug (strukture tajnih službi od Apisa do Rankovića). Ovo su teme o kojima se malo priča, a ličnosti koje su zainteresovale naše pisce vrlo su intrigantne, uzburkale su javnost i unele nemire u srpsku istoriju.

Hefestov krug (strukture tajnih službi od Apisa do Rankovića)Hefestov krug (strukture tajnih službi od Apisa do Rankovića) autora Sima C. Ćirkovića bavi se markantnim ličnostima zakulisnih struktura – najpoznatijim obaveštajcima, špijunima, herojima, te obaveštajnim organizacijama i olujnim svetskim događajima koji su usmeravali istoriju 20. veka.

Ko su bili Apis, Ranković i Popov? Zašto i kako su se odlučili na određene poteze? Kakav je bio njihov život? Kako su formirane tajne organizacije? Na sva ova pitanja autor Simo C. Ćirković će dati odgovore na stranicama svoje knjige, a sve će ih potkrepiti podacima iz raznih izvora i dokumenata, do kojih se nije moglo doći i koji su se vrlo vešto skrivali od očiju javnosti.

Knjigu Hefestov krug (strukture tajnih službi od Apisa do Rankovića) možete po sniženoj ceni nabaviti u našoj knjižari u Skadarskoj 45 u Beogradu ili je poručiti preko sajta www.portalibris.rs.

Knjigu Hefestov krug (strukture tajnih službi od Apisa do Rankovića) pogledajte OVDE.

Ostavite vaš komentar

Kupon ne važi za knjige koje su već na specijalnim akcijama
Your subscription could not be saved. Please try again.
Uspešno ste se prijavili.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu