Pisac Ivan Branković na Valjevskom sajmu knjiga

Portalibrisov pisac SF trilera, Ivan Branković, predstaviće se publici na drugom po redu Valjevskom sajmu knjiga i obrazovanja Doctrina Fair, u petak 27.aprila u 14h. Biće to prilika da ovaj perspektivni pisac(i stvaralac scenarija za igrice) ljude iz sopstvenog zavičaja podseti na svoje romane koji su skrenuli pažnju javnosti – Prometejev dnevnik i Projekat Herkules. Treba naglasiti i da je on jedini pisac ovog žanra na sceni te je u domaću književnost uneo duh modernih „Dosije x“ trilera kojih kod nas nema, pa domaća publika čita uglavnom prevedene strane knjige. Sada postoje i naša dela u tom žanru zahvaljujući Brankoviću.
Valjevski sajam knjiga i obrazovanja Doctrina Fair će trajati od 26-28. aprila u prostorijama Fakulteta za zdravstvene, pravne i poslovne studije, Univerziteta Singidunum u Valjevu.
Pored izdavača posetioci će moći da posete i dve izložbe povodom stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata: Tamo daleko 1918-2018, i Izložba o bombardovanju Beogradskog univerziteta u Velikom ratu (Ministarstvo odbrane Republike Srbije).
Pored svega navedenog, na Sajmu će se predstaviti i veliki broj institucija koje se bave visokim i srednjim obrazovanjem, kako formalnim, tako i neformalnim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *