Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Писац Иван Бранковић на Ваљевском сајму књига

Порталибрисов писац СФ трилера, Иван Бранковић, представиће се публици на другом по реду Ваљевском сајму књига и образовања Доцтрина Фаир, у петак 27.априла у 14х. Биће то прилика да овај перспективни писац(и стваралац сценарија за игрице) људе из сопственог завичаја подсети на своје романе који су скренули пажњу јавности – Прометејев дневник и Пројекат Херкулес. Треба нагласити и да је он једини писац овог жанра на сцени те је у домаћу књижевност унео дух модерних „Досије x“ трилера којих код нас нема, па домаћа публика чита углавном преведене стране књиге. Сада постоје и наша дела у том жанру захваљујући Бранковићу.
Ваљевски сајам књига и образовања Доцтрина Фаир ће трајати од 26-28. априла у просторијама Факултета за здравствене, правне и пословне студије, Универзитета Сингидунум у Ваљеву.
Поред издавача посетиоци ће моћи да посете и две изложбе поводом стогодишњице завршетка Првог светског рата: Тамо далеко 1918-2018, и Изложба о бомбардовању Београдског универзитета у Великом рату (Министарство одбране Републике Србије).
Поред свега наведеног, на Сајму ће се представити и велики број институција које се баве високим и средњим образовањем, како формалним, тако и неформалним.

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу