Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pisac Ivan Branković na Valjevskom sajmu knjiga

Pisac Ivan Branković na Valjevskom sajmu knjiga

Portalibrisov pisac SF trilera, Ivan Branković, predstaviće se publici na drugom po redu Valjevskom sajmu knjiga i obrazovanja Doctrina Fair, u petak 27.aprila u 14h. Biće to prilika da ovaj perspektivni pisac(i stvaralac scenarija za igrice) ljude iz sopstvenog zavičaja podseti na svoje romane koji su skrenuli pažnju javnosti – Prometejev dnevnik i Projekat Herkules. Treba naglasiti i da je on jedini pisac ovog žanra na sceni te je u domaću književnost uneo duh modernih „Dosije x“ trilera kojih kod nas nema, pa domaća publika čita uglavnom prevedene strane knjige. Sada postoje i naša dela u tom žanru zahvaljujući Brankoviću.
Valjevski sajam knjiga i obrazovanja Doctrina Fair će trajati od 26-28. aprila u prostorijama Fakulteta za zdravstvene, pravne i poslovne studije, Univerziteta Singidunum u Valjevu.
Pored izdavača posetioci će moći da posete i dve izložbe povodom stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata: Tamo daleko 1918-2018, i Izložba o bombardovanju Beogradskog univerziteta u Velikom ratu (Ministarstvo odbrane Republike Srbije).
Pored svega navedenog, na Sajmu će se predstaviti i veliki broj institucija koje se bave visokim i srednjim obrazovanjem, kako formalnim, tako i neformalnim.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu