Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ЕКСКЛУЗИВНО: Нови трилер Мирјане Узелац у продаји!

 

Џокеров усуд је роман који суди.

Убица кога јавност назива Џокером јер осликава лица својих жртава као лице Џокера довешће јунаке романа, као и саме читаоце, у позицију пороте. За многе ће мотив Џокерових убистава бити оправдан.

Какав је то свет у коме су људски живот, људско тело, рођење, смрт доведени до апсурда.

Смрт труднице и њене бебе, завршен без епилога који би подразумевао пресуду и казну виновника, покренуће вртлог убистава.

У случај су уплетени многи: од лекара, погребника, судије, адвоката, власника ноћног клуба, па све до познатог тенисера.

Жижак у непрозирном мраку оличен је у ликовима свештеника, оца Спасоја и оца Луке, који попут лучоноша покушавају да помогну  несрећницима којима живот није дао никакву шансу сем да буду злочинци или жртве.

Роман Џокеров усуд је узбудљив, напет, слојевит, филмичан, пун неочекиваних обрта те бритких дијалога прожетих у појединим деловима спонтаним хумором.

Роман о трагичним судбинама, о неправди,  о људском талогу који незадрживо избија на површину изазивајући  тескобу и страх од свог зла који нас окружује.

Ово је трећи роман Мирјане Узелац. Роман Ко су ти Надрљански? био је проглашен за најбољи дебитантски роман издавачке куће Арте из Београда, а роман Жижи у издању издавачке куће Порталибрис из Београда за најбољи тинејџерски роман на конкурсу Врата књиге.

Роман Џокеров усуд можете набавити у нашој књижари у Скадарској улици бр. 45 у Београду или преко сајта порталибрис.рс и то по сниженој цени.

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу