Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Трибина „САМОСТАЛНО ДЕТЕ –УСПЕШНО ДЕТЕ“

У четвртак, 4.октобра, у 17 часова у просторијама Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ одржаће се трибина која има за циљ да укаже на значај самосталности деце у данашњим условима, као И на последице презаштићености и методе раног подстицања интелектуалног и психофизичког развоја.
Издавач Порталибрис скренуће пажњу на самосталност у читању, и представити своје „јефтине” лектире које омогућавају сваком детету да има свој примерак књиге и тако започне стварање сопствене (собне) библиотеке.
Том приликом Порталибрис ће поклонити неколико лектира Центру, чиме ће започети оснивање библиотеке Центра, а књиге ће моћи да позајмљују малишани са општине Нови Београд.
Пројекат финансирају Менса Србије и удружење Креативни учитељи. Учешће на трибини је бесплатно, а позив важи за представнике родитеља предшколаца и деце млађег школског узраста са подручја Новог Београда. . .
Учесници догађаја су Момчило Степановић, аутор програма „КРЕАТИВНА ШКОЛИЦА УСПЕХА“, Милка Миловановић Минић директор Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“, Јована Ристић ПР издавачке куће Поталибрис.

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу