Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tribina „SAMOSTALNO DETE –USPEŠNO DETE“

U četvrtak, 4.oktobra, u 17 časova u prostorijama Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ održaće se tribina koja ima za cilj da ukaže na značaj samostalnosti dece u današnjim uslovima, kao I na posledice prezaštićenosti i metode ranog podsticanja intelektualnog i psihofizičkog razvoja.
Izdavač Portalibris skrenuće pažnju na samostalnost u čitanju, i predstaviti svoje „jeftine” lektire koje omogućavaju svakom detetu da ima svoj primerak knjige i tako započne stvaranje sopstvene (sobne) biblioteke.
Tom prilikom Portalibris će pokloniti nekoliko lektira Centru, čime će započeti osnivanje biblioteke Centra, a knjige će moći da pozajmljuju mališani sa opštine Novi Beograd.
Projekat finansiraju Mensa Srbije i udruženje Kreativni učitelji. Učešće na tribini je besplatno, a poziv važi za predstavnike roditelja predškolaca i dece mlađeg školskog uzrasta sa područja Novog Beograda. . .
Učesnici događaja su Momčilo Stepanović, autor programa „KREATIVNA ŠKOLICA USPEHA“, Milka Milovanović Minić direktor Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“, Jovana Ristić PR izdavačke kuće Potalibris.

Ostavite vaš komentar

Your subscription could not be saved. Please try again.
Uspešno ste se prijavili.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu