Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zorana Manić

Tačno je 1 dan ostao do prve svečane promocije romana-multiuniverzuma Igra beskonačne zakrivljenostiZorane S. Jean Manić!

Portalibris, Cinemashina i Omny Production Vas ovim putem pozivaju na ceremonijalno predstavljanje knjige i filma u petak, 18. novembra u 20.00 koja će se održati u Džez kafe baru Mestašce, Gospodar Jevremova 25. Tema zabave je Happy New Year 1961. Dress code podrazumeva retro/vintidž aksesoar ili odevni predmet.

Igra beskonačne zakrivljenosti je roman-multiuniverzum Zorane S. Jean Manić, srpske autorke koja živi i radi u Švajcarskoj. Knjiga je srdačno pozdravljena od šire publike i stručne javnosti i doživela zapažen uspeh na 65. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Roman će uskoro upoznati i čitaoci sa francuskog govornog područja. Zavodljiva priča o susretu Reči i Muzike, filozofija izvan vremena i prostora, refleksija sažimanja čitavog univerzuma kroz život individue, biće ekranizovana u saradnji švajcarskih, američkih i srpskih umetnika. Angažman na projektu potpisuje Rade Ćosić u glavnoj ulozi, kao i mnogi renomirani glumci, koje ćete imati priliku da upoznate ovog petka.

Veče otvara glumačka postava – scenskim prikazom delova knjige uz muzičku pratnju, sledi razgovor sa autorkom i gostima iznenađenja, potpisivanje knjige i prigodna zakuska sa osveženjem.

Svojim prisustvom ćete uveličati naš umetnički podvig. Bićemo počastvovani da vas pozdravimo među našim uvaženim zvanicama.

Ulaz slobodan!

Očekuju vas razna iznenađenja!

Kako biste rezervisali svoje VIP mesto, dolazak potvrdite pozivom na broj +381 63 306 248.

Dobro došli!

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu