Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ИГРА БЕСКОНАЧНЕ ЗАКРИВЉЕНОСТИ – промоција

Зорана Манић

Тачно је 1 дан остао до прве свечане промоције романа-мултиуниверзума Игра бесконачне закривљености Зоране С. Јеан Манић!

Порталибрис, Cinemashina и Omny Production Вас овим путем позивају на церемонијално представљање књиге и филма у петак, 18. новембра у 20.00 која ће се одржати у Џез кафе бару Месташце, Господар Јевремова 25. Тема забаве је Happy New Year 1961. Dress code подразумева ретро/винтиџ аксесоар или одевни предмет.

Игра бесконачне закривљености је роман-мултиуниверзум Зоране С. Јеан Манић, српске ауторке која живи и ради у Швајцарској. Књига је срдачно поздрављена од шире публике и стручне јавности и доживела запажен успех на 65. међународном београдском сајму књига. Роман ће ускоро упознати и читаоци са француског говорног подручја. Заводљива прича о сусрету Речи и Музике, филозофија изван времена и простора, рефлексија сажимања читавог универзума кроз живот индивидуе, биће екранизована у сарадњи швајцарских, америчких и српских уметника. Ангажман на пројекту потписује Раде Ћосић у главној улози, као и многи реномирани глумци, које ћете имати прилику да упознате овог петка.

Вече отвара глумачка постава – сценским приказом делова књиге уз музичку пратњу, следи разговор са ауторком и гостима изненађења, потписивање књиге и пригодна закуска са освежењем.

Својим присуством ћете увеличати наш уметнички подвиг. Бићемо почаствовани да вас поздравимо међу нашим уваженим званицама.

Улаз слободан!

Очекују вас разна изненађења!

Како бисте резервисали своје ВИП место, долазак потврдите позивом на број +381 63 306 248.

Добро дошли!

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу