Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Promocija knjige „Kosingas: Smrtovanje”, Aleksandra Tešića

Promocija knjige „Kosingas: Smrtovanje”, Aleksandra Tešića

Poslednji nastavak trilogije „Kosingas”, autora Aleksandra Tešića, mnogi ljubitelji očekivali su s nestrpljenjem. Knjiga se pojavila na 55. sajmu knjiga u Beogradu, a sada se ukazala prilika da bude predstavljena široj publici.

U ponedeljak, 21. februara u 19 časova, u Domu omladine Beograda Portalibris i Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ upriličiće promociju knjige „Kosingas: Smrtovanje” na kojoj će govoriti autor Aleksandar Tešić, urednica izdavačke kuće Portalibris Dubravka Dragović Šehović i Žarko Milićević iz „Komarčića”, koji će se naći u ulozi voditelja i moderatora.

Posetioci će imati priliku da saznaju kakve avanture Kraljevića Marka i kosingasa Gavrila donosi ova knjiga, koja je slovenska mitološka bića, običaje i verovanja autor istražio i uneo u roman, a biće reči i o planovima da se „Kosingas” nađe na filmskom platnu.

I, kao što domaćinski običaji nalažu, prijatno druženje biće upotpunjeno srpskim specijalitetima. Nazdravićemo uz zmajevaču, koju je inspirisan Kosingasom stvorio tim Rakia Bara, a za meze će se pobrinuti Foodland, kompanija poznata po izuzetno kvalitetnim i zdravim proizvodima nastalim po starim tradicionalnim receptima.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu