Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Одржана промоција романа Језомор

Синоћ је у Нишком клултурном центру одржана промоција романа <ем>Језомор већ познатог писца фантастике Милоша Петковића и његовог коаутора ове књиге – Младена Станисављевића.
У разговору са колегом Младеном Ђорђевићем двојица писаца открила су одакле им инспирација, које интригантне приче и легенде су их заинтересовале, како је уопште било писати роман у четири руке…
На промоцији је говорио и председник Удружења љубитеља фантастике „Ордо ДракоНиш“ Дарко Станковић, као и директор НКЦ-а Срђан Савић.
Књига је привукла Нишлије свих генерација које воле да уз књигу побегну из стварности у свет вечне борбе добра и зла, међу необичне ликове, митска бића, моћне силе…
Да подсетимо – Језомор, портрет тропрстог сликара је једанаеста књига Милоша Петковића, говори о сликару Исидору Шеварики који није говорио до четврте године. Родитељи су га одвели на село, код врачаре, и она је пред воденичним точком који се окреће супротно од казаљке на сату бајалицом решила тај проблем. Касније, Исидор је Каменој воденици платио високу цену, изгубивши два прста на том, за његу, судбоносном месту.

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу