Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Održana promocija romana Jezomor

Sinoć je u Niškom klulturnom centru održana promocija romana Jezomor već poznatog pisca fantastike Miloša Petkovića i njegovog koautora ove knjige – Mladena Stanisavljevića.
U razgovoru sa kolegom Mladenom Đorđevićem dvojica pisaca otkrila su odakle im inspiracija, koje intrigantne priče i legende su ih zainteresovale, kako je uopšte bilo pisati roman u četiri ruke…
Na promociji je govorio i predsednik Udruženja ljubitelja fantastike „Ordo DrakoNiš“ Darko Stanković, kao i direktor NKC-a Srđan Savić.
Knjiga je privukla Nišlije svih generacija koje vole da uz knjigu pobegnu iz stvarnosti u svet večne borbe dobra i zla, među neobične likove, mitska bića, moćne sile…
Da podsetimo – Jezomor, portret troprstog slikara je jedanaesta knjiga Miloša Petkovića, govori o slikaru Isidoru Ševariki koji nije govorio do četvrte godine. Roditelji su ga odveli na selo, kod vračare, i ona je pred vodeničnim točkom koji se okreće suprotno od kazaljke na satu bajalicom rešila taj problem. Kasnije, Isidor je Kamenoj vodenici platio visoku cenu, izgubivši dva prsta na tom, za njegu, sudbonosnom mestu.

Оставите ваш коментар

0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу