Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ISKRENA PREVARA Marije Milojević u prodaji

Marija Milojević Iskrena prevaraMarija Milojević, autorka koja pisanjem iznova oduševljava ljubitelje ljubavnih romana sa uzbudljivim triler momentima, objavila je i četvrti roman u našoj kući – Iskrena prevara.

Već je ranije najavila da će malo-pomalo osvajati književnu scenu, a ova nova knjiga je upravo pun pogodak za tako nešto. Novi roman Marije Milojević Iskrena prevara vodi nas u bajkoviti grad Helen, u američkoj državi Džordžiji. Glavna junakinja Ališa, talentovana spisateljica, otkriva naličje života naizgled idiličnog mesta i nalazi se u centru misterioznih događaja, koji prete da promene sve – i njenu prošlost i njenu budućnost, oličenu u novoj ljubavnoj vezi.

Marija Milojević, vešto mešajući žanrove ljubavnog romana, trilera i misterije, donosi priču o iskupljujućoj moći prave ljubavi i ideju o sigurnosti koju jedino može da pruži porodica. Ne samo što intrigira čitaoce velikom ljubavi, njenoj moći i značaju porodice nego ona vrlo vešto pokreće i ozbiljna pitanja (pitanje smrti Ališinog muža i drugih misterioznih napada), te na taj način stvara dinamičnu i dokraja neizvesnu atmosferu, punu neočekivanih obrta i slučajnosti, koja će sve knjigoljupce držati budnim i potpuno ih fascinirati.

Knjigu Iskrena prevara možete po sniženoj ceni nabaviti u našoj knjižari u Skadarskoj 45 u Beogradu ili je poručiti preko sajta www.portalibris.rs.

Knjigu Iskrena prevara možete pogledati OVDE.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu