Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ИСКРЕНА ПРЕВАРА Марије Милојевић у продаји

Марија Милојевић Искрена превараМарија Милојевић, ауторка која писањем изнова одушевљава љубитеље љубавних романа са узбудљивим трилер моментима, објавила је и четврти роман у нашој кући – Искрена превара.

Већ је раније најавила да ће мало-помало освајати књижевну сцену, а ова нова књига је управо пун погодак за тако нешто. Нови роман Марије Милојевић Искрена превара води нас у бајковити град Хелен, у америчкој држави Џорџији. Главна јунакиња Алиша, талентована списатељица, открива наличје живота наизглед идиличног места и налази се у центру мистериозних догађаја, који прете да промене све – и њену прошлост и њену будућност, оличену у новој љубавној вези.

Марија Милојевић, вешто мешајући жанрове љубавног романа, трилера и мистерије, доноси причу о искупљујућој моћи праве љубави и идеју о сигурности коју једино може да пружи породица. Не само што интригира читаоце великом љубави, њеној моћи и значају породице него она врло вешто покреће и озбиљна питања (питање смрти Алишиног мужа и других мистериозних напада), те на тај начин ствара динамичну и докраја неизвесну атмосферу, пуну неочекиваних обрта и случајности, која ће све књигољупце држати будним и потпуно их фасцинирати.

Књигу Искрена превара можете по сниженој цени набавити у нашој књижари у Скадарској 45 у Београду или је поручити преко сајта www.portalibris.rs.

Књигу Искрена превара можете погледати ОВДЕ.

Оставите ваш коментар

Купон не важи за књиге које су већ на специјалним акцијама
Your subscription could not be saved. Please try again.
Успешно сте се пријавили.
0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу