Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ИСКРЕНА ПРЕВАРА Марије Милојевић у продаји

Марија Милојевић Искрена превараМарија Милојевић, ауторка која писањем изнова одушевљава љубитеље љубавних романа са узбудљивим трилер моментима, објавила је и четврти роман у нашој кући – Искрена превара.

Већ је раније најавила да ће мало-помало освајати књижевну сцену, а ова нова књига је управо пун погодак за тако нешто. Нови роман Марије Милојевић Искрена превара води нас у бајковити град Хелен, у америчкој држави Џорџији. Главна јунакиња Алиша, талентована списатељица, открива наличје живота наизглед идиличног места и налази се у центру мистериозних догађаја, који прете да промене све – и њену прошлост и њену будућност, оличену у новој љубавној вези.

Марија Милојевић, вешто мешајући жанрове љубавног романа, трилера и мистерије, доноси причу о искупљујућој моћи праве љубави и идеју о сигурности коју једино може да пружи породица. Не само што интригира читаоце великом љубави, њеној моћи и значају породице него она врло вешто покреће и озбиљна питања (питање смрти Алишиног мужа и других мистериозних напада), те на тај начин ствара динамичну и докраја неизвесну атмосферу, пуну неочекиваних обрта и случајности, која ће све књигољупце држати будним и потпуно их фасцинирати.

Књигу Искрена превара можете по сниженој цени набавити у нашој књижари у Скадарској 45 у Београду или је поручити преко сајта www.portalibris.rs.

Књигу Искрена превара можете погледати ОВДЕ.

Оставите ваш коментар

0
    0
    Ваша корпа
    Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу