Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ексклузивно у Порталибрису: ТИТО, ПОВЈЕРЉИВО И ОСОБНО у продаји

Издавачка кућа Порталибрис објављује нову књигу новинара и публицисте Бориса Рашете Тито, поверљиво и особно. Ова велика биографија о чувеном државнику изаћи ће 25. маја, симболично на Дан младости.

За све заинтересоване поклонике који књигу наруче у петак, суботу или недељу (24, 25. и 26. маја) спремили смо попуст 40%. Само ова три дана цена је 1.500 динара уместо 2.530.

Ево по чему је ова биографија другачија од многих које су јој претходиле, према речима самог аутора:

„Нисам радио политичку повијест Титова живота, иако је у њему све политика. Нисам истраживао ни нечовјека ни натчовјека, тражио сам психологију човјека – саслушао сам сате и сате интервјуа Верте Хас, прочитао исказе његових најближих сурадника, Ђиласа, Јованке, Љубодрага Ђурића, Копинича, Крајачића, прочитао карактеристике које је писао у Москви, анализирао стручну литературу, прочитао исказе Арсена и Ћаби, Божија Милошевића, Добрице Ћосића, Владе Дедијера… Како се успио арендирати као Кенеди прије Кенедија, је ли варао жене, које је методе користио у политици, је ли имао све прсте или су нам Руси подметнули лањака, колико је пушио, како је свирао клавир а како говорио језике, које је књиге читао, је ли био цинкарош спреман на издају, какав је био Хрват а какав Југославен, је ли мрзио Србе, кад је посиједио – све сам то истраживао ослањајући се једино на њему блиске људе, који су га вољели или мрзили, или једно па друго… ”

 

2 Comments

 • Branislav Krunić
  Posted 25. маја 2024 7:26 am 0Likes

  Poštovani,
  Obzirom da nigde ne vidim koliko strana ima knjiga „Tito, povjerljivo i osobno“, kao i koji povez je u pitanju, molim vas da mi napišete ta 2 podatka.
  Hvala unapred.
  Srdačno,
  Branislav Krunić

  • Portalibris
   Posted 27. маја 2024 8:00 am 0Likes

   Poštovani,

   Knjiga „Tito, povjerljivo i osobno” ima 736 strana, povez je broš.

   Srdačan pozdrav!

Оставите ваш коментар

0
  0
  Ваша корпа
  Ваша корпа је празнаВратите се у продавницу