Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uspešna promocija knjige Zmaj i ždral

Uspešna promocija knjige Zmaj i ždral

U prepunoj Sali UK Vuk Karadžić na radost ljubitelja epske fantastike održana je zanimljiva multimedijalna promocija nove knjige Aleksandra Tešića Zmaj i ždral. Nakon velikog uspeha trilogije Kosingas ovog autora čitaoci su počeli da porede sa Tolkinom, da ga nazivaju nosiocem srpske epske fantastike priželjkujući da čitaju još njegovih dela , Nova knjiga je pokazala da Tešić ima mašte, materijala i ideja za stvaranje sjajnih dinamičnih priča koje nas upoznaju sa našim korenima, istorijom, mitologijom.

Promocija knjige Zmaj i ždral je publiku odvela u vremena vladavine cara Dušana, bilo je reči o intrigantnim istorijskim dešavanjima, neobičnim sudbinama junaka, vladara, legendama vezanim za čuvenog junaka Miloša Obilića. Osim autora govorila je glavna urednica Portalibrisa Dubravka Dragović Šehović i veliki ljubitelj Tešićevog stvaranja Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik. Dinamičan razgovor bio je potkrepljen multimedijalnom izložbom elektronskih ilustracija Saše Kriegera Ristića na kojima sui predstavljeni likovi iz romana. Premijerno je prikazan i trejler za knjigu, pa je sve to zainteresovalo publiku da pročitaju Tešićev novi roman.

U tradicionalnom duhu nazdravilo se za uspeh nove knjige neobičnim ukusima domaće rakije koju su poslužili predstavnici kompanije Stara rakija, pa je u prijatnoj atmosferi nastavljeno druženje autora sa čitaocima.

Knjiga Zmaj i ždral je ovom promocijom na najlepši način predstavljen publici a ljubitelji ovakve književnosti mogu je nabaviti preko NET knjižare ili u dobro snabdevenim knjižarama širom zemlje.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu