Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uspešan sajam i dalje aktivnosti Portalibrisa

Uspešan sajam i dalje aktivnosti Portalibrisa

Kad je u pitanju Portalibris ovogodišnji Sajam je protekao u znaku novih naslova fantastike  i druženja autora sa piscima. Na veliko oduševljenje publike naišli su : novi roman Miloša Petkovića Veštica iz Strašilova, Praznik zveri, Grehovi alijanse Zorana Petrovića, krimi triler Smt na oltaru već proslavljene Verice Vinsent Kol, i neočekivano: pobednički roman konkursa Vrata knjige 2017. Magla, loza Pelina Dragane Ćosić i Aleksandre Savić.

I tu se priča ne završava. Pisci su najavili svoje promocije u Beogradu i po Srbiji. U petak će se sa publikom u Mokrinu družiti Miloš Petković, a pobednička knjiga konkursa: Magla, loza Pelina biće predstavljena sugrađanima mladih autorki u Varvarinu 5.novembra.

Ovogodišnja novina u Portalibrisu je i edicija Otrgnuto od zaborava koja je publici omogućila da otkriju naše zaboravljene pisce, i ovaj potez naišao je na odobravanje i interesovanje.

Uspešan sajam je samo najava daljih događanja vezanih za knjgu, te će Portalibris nastaviti sa novima naslovima, događajima, internet aktivnostima…

 

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu