SAJAMSKE AKCIJE I NOVA IZDANJA NA 55. SAJMU KNJIGA

Štand Portalibrisa na 55. sajmu knjiga u Beogradu pronaći ćete na galeriji hale 1, gde vas očekuju zanimljiva nova izdanja, akcije, mnoga iznenađenja, pokloni, druženja sa autorima…

AKCIJE

– KNJIGE ZA 100 DINARA

– 1+1 Povodom godine knjige darujemo sve naše verne čitaoce – UZ SVAKU KUPLJENU KNJIGU DOBIJA SE JOŠ JEDNA NA POKLON!

SAJAMSKA HIT IZDANJA

Čokoholičarka na dijeti, nastavak sjajne knjige Čokoholičarka i drugarice, oduševiće sve prave ljubitelje kvalitetne literature, ali i čokoholičare jer se uz nju dobija i poklon paketić čokolaterije San Marina.

Kosingas: Smrtovanje – poslednji nastavak najpoznatije srpske epske fantastike – uz koju poklanjamo specijalno iznenađenje: zmajevaču Rakia Bara (ovo se naravno odnosi samo na punoletne čitaoce). Takođe, kupci ove trilogije dobiće i atraktivnu kutiju Kosingas, u koju mogu da stave sve tri knjige i tako ih zaštićene drže u svojoj biblioteci.

Francuskinje, karijera i umetnost življenja – treća knjiga poznate francuske spisateljice Mirej Đulijano (širom sveta poznatoj po bestselerima Francuskinje se ne goje i Francuskinje za sva godišnja doba. Đulijanova je idealan primer uspešne žene koja je uspela da napravi savršen balans između karijere i privatnog života. Njeni saveti i iskustva o kojima govori u ovoj knjizi više su nego dragoceni.

Snaga je u nama, autora Marija Kržića, govori o postizanju uspeha i o pronalaženju ogromne moći unutar nas samih pomoću koje možemo da postignemo sve što hoćemo. Kako ostati zdrav i zadovoljan u svetu punom stresa.

Blizine, Roderik Gordon i Brajan Vilijams, četvrti nastavak serijala Tuneli, koji će još jednom oduševiti sve poklonike neverovatnih avantura u središtu Zemlje.

Priručnik za opake špijune, TV putnici kroz vreme – najnoviji romani za mališane čuvenog pisca Pita Džonsona. Uz kupljene tri knjige ovog autora poklanjamo dve karte za dečje pozorište Teatar 78!

Na štandu Portalibrisa vas očekuju dodatni popusti i iznenađenja u odnosu na
Sajamske cene knjiga

DOBRO DOŠLI!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *