Radio Beograd organizuje dečji kamp u Golupcu

Program za decu i mlade Radio Beograda 1 organizuje ove godine dečji letnji kamp. To druženje mladih i odraslih, koje će se održati u Golupcu od 1. do 8. jula ove godine, okupiće učenike Škole za slepu i slabovidu decu «Veljko Ramadanović» iz Beograda koji glume u emisiji «Dobro jutro deco», najmlađe radio dopisnike iz Boždarevca, Kuršumlije, Karana i Beograda i stručne saradnike koji godinama dele svoje znanje i umeće sa slušaocima i redakcijom.

Mališani će boraviti kraj vode, pa će im Portalibris omogućiti da kroz knjige Visoka plima-Džima Linča, Košulje mi pere Al kapone-Dženifer Čoldenko i Dete sa vode-Emili Dajmand dožive neobične avanture. Oni će uživati u čitanju dok se odmaraju nakon rada u kreativnim radionicama koje se tiču porodice, kulture, nauke…

Takođe, imaće priliku da idu na izlete i posete ergelu Ljubičevo, Srebrno jezero, manastir Tumane , Đerdap, Lepenski vir. Novinarska radionica objedinjavaće sve ove programe i kao mali finale, svakoga dana pripremaće jednu emisiju za program Radio Beograda 1.

Ministarstvo za kulturu podržalo je ovaj projekat, a želja svih organizatora je da taj kamp postane tradicionalna manifestacija koja učesnicima pruža letnju zabavu, razvijanje veština, sticanje znanja, prijateljstava i divnih uspomena za čitav život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *