Promocije u osnovnim školama

Izdavačka kuća Portalibris započeće niz prolećnih druženja sa mališanima interaktivnom promocijom knjige „Upomoć, Dekintirao sam u školskoj kladionici” Pita Džonsona, u Osnovnoj školi Vlada Aksentijević u Beogradu.

Ova knjiga premijerno je predstavljena mladoj publici u Dečjem kulturnom centru 1.aprila. Bilo je mnogo smeha, zabave, a knjiga je izuzetno zainteresovala posetioce.

Ideja je da promocije, koje će se tokom maja i juna održavati u Osnovnim školama u Beogradu, ne budu stereotipne i monološke, već da se mališani zabave, i otkriju da čitanje knjiga može biti pravo uživanje.

Program obuhvata skečeve, igru pantomime, čitanje odlomaka – sve to u izvođenju mladih glumaca iz studija Centar, i interaktivni razgovor sa đacima o njihovim školskim zgodama i nezgodama. Promocija ima cilj i da stimuliše kreativno stvaranje, pa će svi posetioci učestvovati u konkursu za najsmešniju kratku priču iz školskog života, a najbolji će biti nagrađeni knjigama Portalibrisa.

Pozivamo predstavnike svih škola, koje su zaintreresovane da se održi promocija za njihove đake, da nam se jave na telefon 2648 289, ili na mail. Pokušajmo zajedno da učinimo ovo proleće godišnjim dobom u kome cveta ljubav prema knjizi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *