Promocija romana „Džokerov usud”!

PROMOCIJA novog romana u Portalibrisu!

KADA: 4. 11. 2020, 19-20 časova.

GDE: Samostalni sindikat grada Pančeva (velika sala), Trg kralja Petra I br. 11, Pančevo.

Promocija se održava u prostranoj sali Samostalnog sindikata grada Pančeva uz poštovanje mera zaštite protiv COVIDA-19. Maske su obavezne, a broj mesta je ograničen na 30 ljudi, te Vas molimo da rezervišete svoje mesto na broj 069/ 314-5580.

Razgovor će voditi autorka knjige i moderator iznenađenja!
Vidimo se u 19 časova!

O romanu:

Vaš omiljeni (anti)heroj DžOKER u novom TRILERU Mirjane Uzelac!
… „Džokerov usud” je roman koji sudi.
Ubica koga javnost naziva „Džokerom” oslikava lica svojih žrtava kao lice Džokera i dovodi junake romana, kao i same čitaoce, u poziciju porote. Za mnoge će motiv Džokerovih ubistava biti opravdan…

🧐🧐Kakav je to svet u kome je ljudski život doveden do apsurda?
Nekažnjena smrt trudnice i njene bebe pokreće vrtlog ubistava. U slučaj su upleteni mnogi: od lekara, pogrebnika, sudije, advokata, vlasnika noćnog kluba, pa sve do poznatog tenisera.

👉Roman ,,Džokerov usud” je uzbudljiv, napet, slojevit, filmičan, pun neočekivanih obrta i britkih dijaloga, a u pojedinim delovima prožet i spontanim humorom.

👉Roman o tragičnim sudbinama, o nepravdi, o „ljudskom talogu” koji nezadrživo izbija na površinu, izazivajući teskobu i strah od sveg zla koji nas okružuje.

O autoru:
Ovo je treći roman Mirjane Uzelac. Roman „Ko su ti Nadrljanski?” bio je proglašen za najbolji debitantski roman izdavačke kuće „Arte” iz Beograda, a roman „Žiži” u izdanju izdavačke kuće „Portalibris” iz Beograda za najbolji tinejdžerski roman na konkursu Vrata knjige.

Kako do knjige?
Skadarska 45, Beograd
Onlajn poručivanje: www.portalibris.rs, www.netknjizara.rs
011/ 264-8289, 064/ 1402-106.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *