Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Promocija knjige: „Tehnike za bolji život” autora Marija Kržića

Promocija knjige: „Tehnike za bolji život” autora Marija Kržića

Mesto: UK Vuk Karadžić, Bulevar kralja Aleksandra 77a

Vreme: 5. mart, 19:30h

Govore: autor, urednica izdavačke kuće Portalibris Dubravka Dragović Šehović, PR Portalibrisa Jovana Ristić, urednik programa UK „Vuk Karadžić” Radmila Stojanović

Promocija knjige „Tehnike za bolji život, NLP priručnik” biće prvi događaj ovog tipa kod nas na kome će biti objašnjeni osnovni principi i ideje knjige, a zatim će posetioci isprobati autorove metode – uz njegovo usmeravanje primeniće praktične vežbe: vežbu za trenutno uklanjanje negativnih misli i vežbu za promenu negativnog stava sa pozitivnom afirmacijom. Sa istim ciljem svi posetioci promocije na poklon će dobiti po jednu knjigu Portalibrisa po izboru, koja će im, nadamo se ulepšati život!

Naznake proleća bude optimizam i pravi je trenutak da svako u svoj život unese promene. Mnogi već na početku odustaju jer su to isto bezbroj puta bezuspešno pokušavali, ali sada postoji način da se promene uvedu bez grešaka, razočaranja, i da se nov način života i pogled na svet zadrži. Kako se sve to može učiniti objašnjava delo „Tehnike za bolji život, NLP priručnik”.

Autor će objasniti kako je dolazio do određenih znanja i zaključaka o ovoj temi, opisaće kako se saveti primenjuju a onda će se preći na praktične primere.

Biće prilike i za pitanja za autora koji je publici već poznat kao prevodilac najstarijeg priručnika o zakonu privlačenja „Ključ uspeha” Čarlsa Hanela, kao i stvaralac nekoliko sjajnih priručnika („Snaga je u nama”, „Koraci do uspeha”, „Tehnike podsvesne komunikacije”), a bavi se i proučavanjem i realizacijom različitih kurseva iz ove oblasti.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu