Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Promocija knjige o pravom putu do bogatstva:

Promocija knjige o pravom putu do bogatstva:

Mislima do bogatstva, Marijo Kržić

Kako doći do bogatstva? Kako pobediti krizu i jednom za svagda postati pobednik?

I pored brojnih recepata, tajni i trikova niko još nije dao pravo rešenje. A ono je u glavi i mislima. Najpoznatiji domaći autor knjiga o zakonu privlačenja, Marijo Kržić, predstaviće publici svoje do sad najtraženje i najkorisnije delo: Mislima do bogatstva.

U utorak, 9.juna, u 19h u kompaniji CET (Sala 8, Knez Mihailova 6/6) gde ovaj autor inače održava svoje kurseve biće reči o ovom delu.

Pored Kržića govoriće i glavna urednica Portalibrisa Dubravka Dragović Šehović, a svi posetioci moći će da ispričaju o svojim pokušajima da dođu do bogatstva i uspeha te će im autor ukazati na greške u misaonom toku kao i u praktičnom delovanju.

Podsetićemo da je Marijo Kržić prevodilac najpoznatijeg i prvog priručnika za uspeh Ključ uspeha Čarlsa Hanela koji je pomogao Bilu Gejtsu da

postane ono što je danas. Uputstva preneta kroz generacije i iskustva u istraživačkom radu omogućila su da ovaj autor i proučavalac priredi knjigu koja svakome omogućava da ostvari svoju težnju i dođe do bogatstva.

Ovakav naslov po prvi put se pojavljuje kod nas i svi čitaoci će moći, tokom letnje pauze, da se pozabave važnim pitanjima izloženim u toj knjizi i započnu svoj put ka bogatstvu!

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu