„Projekat Herkules” u Valjevu

Pisac Dosije X trilera Ivan Branković predstaviće svoju drugu knjigu „Projekat Herkules” u centru za kulturu Valjevo, 3.februara u 19 časova.

Prva promocija održava se u autorovom zavićaju: Valjevu, a zatim će uslediti i beogradsko predstavljanje. Publika koja je čitala prvi deo serijala „Prometejev dnevnik” saznaće kakve je novine i detalje u dalji tok radnje uveo mladi pisac, a očekuju se i novi poklonici trilera, paranormalnih pojava, teorija zavere.
Branković, koga već nazivaju  srpskm Den Braunom, zanimljiv je javnosti i kao osoba iz sveta video igara, što mu je osnovno zanimanje i potvrđuje nejgovu maštovitost.
Iako kod nas do sada nije bilo trilera koji se bave pitanjem vanzemaljaca, skrivenih tajni iz vremena pre Drugog svetskog rata, ovakva literatura prevođena je sa drugih jezika. Sada imamo svog pisca na tom polju.

I da podsetimo o čemu je reč u Brankovićevim trilerima… Nepoznata letelica pala je u jugozapadnu Nemačku 1936. Zloglasni SS se potrudio da sve tragove sakrije. Skoro osamdeset godina kasnije, misteriozni čovek uvlači agenta Kolmena u potragu za odgovorima. Kakve su to predmete tražili mnogi, od mudraca iz Aleksandrijske biblioteke, preko templara do Hajnriha Himlera? Ova avantura će aktere romana provesti od ruševina Puma Punkua, preko Malmea do katakombi Beograda. Ta potraga će glavnog junaka naterati da preispita samog sebe do krajnjih granica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *