Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Posle „Seranovih” – Fernaditove avanture u knjizi Nije tako lako biti dete…

Posle „Seranovih” – Fernaditove avanture u knjizi Nije tako lako biti dete…

Španska kultura, filmovi, muzika i serije oduvek su nam bliski, a mlađe generacije posebno su se vezale za seriju „Seranovi”. Sada će opet imati priliku da se smeju, zabave, ali i rešavaju svoje probleme i dileme čitajući o dogodovštinama jednog svog vršnjaka koji ima probleme u školi. Knjiga „Nije tako lako biti dete”, španske spisateljice Pilar Lozano Karbajo, pojaviće se pred Sajam knjiga u Beogradu, u izdanju Portalibrisa. Govori o odrastanju, školskim problemima dečaka Fernanda, koji ima klempave uši i mora da prevaziđe taj problem i ne osvrće se na ismevanja drugara.
Poučna i emotivna priča koja deci pokazuje da njihovi vršnjaci širom sveta imaju slične probleme i koja ih upućuje kako da se s njima suoče, predstavlja literaturu uz kakvu mališani zavole čitanje, a istovremeno je i knjiga za roditelje jer iz nje mogu da saznaju šta je to što njihovu decu muči…
Zavodljiv naslov nije samo varka, ova knjiga zadovoljiće svu decu, koja znaju da „nije tako lako biti dete”. Namenjena je mlađim osnovcima.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu