Portalibris proslavio 10 godina!

U doba praznične euforije izdavačka kuća Portalibris obeležila je desetogodišnjicu postojanja. Okupili su se članovi redakcije, saradnici, pisci, prevodioci i  veliki broj novinara sa kojima ova kuća kvalitetno godinama sarađuje i koji su značajno doprineli komunikaciji između izdavača i publike. Skupu se obratila glavna urednica Portalibrisa Dubravka Dragović Šehović koja je istakla najznačajnije uspehe i najdraže trenutke u prvoj dekadi Portalibrisovog rada. Proslavu su svojim radovima koje su izložili, ulepšali i korisnici doma “Sremčica”koji već neko vreme sjajno sarađuju sa ovim izdavačem, a za jubilarni rođendan pripremili su svoje ručne radove – predivne cvetne slike koje je Portalibris poklonio, u znak zahvalnosti, ličnostima koje su obeležile prethodnih deset godina. Kao prvi domaći pisac Portalibrisa simboličnu nagradu i zahvaljenje dobio je Aleksandar Tešić, najznačajniji domaći autor epske fantastike.
Kao pravom drugu i pouzdanoj podršci POrtalibris se zahvalio Aci Petroviću, Seltiku, a od novinara izdvojena je Vera Kondev iz Tanjuga koja od samog početka prati i zdušno se angažuje u javnom predstavljanju dela ovog izdavača.

U prijatnoj atmosferi kluba Popara na Dorćulu slavlje je teklo uz prisećanja na važne trenutke, interesantna iskustva i zanimljive i duhovite momente koji su se desili tokom decenije vrednog i posvećenog rada. Ovakvo druženje pokrenulo je i neke nove ideje.  Portalibris uz svoje verne saradnike ide dalje – u planu je jošpuno kvalitetnih dela, važnih prevoda, zabavnih promocija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *