Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Portalibris na Sajmu knjiga: pisci, pokloni, popusti

Portalibris na Sajmu knjiga: pisci, pokloni, popusti

Knjiga nobelovca Moa Jana „Velika nedra i široka bedra” i gost, čuveni biznismen – milioner Martin Bjergegard na štandu dovoljna su preporuka da posetite Portalibris na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu. Ali to nije sve. Portalibris je pripremio poklone za verne čitaoce, popuste do neverovatnih 70% i zanimljive programe i druženja.

Martin Bjergegard , autor knjige „Pobediti, a ne izgubiti” imaće promociju svoje knjige u ponedeljak 22. oktobra u 14 časova u Sali Beogradski sajam, a zatim će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige (kao i narednog dana, u utorak 23).

Promocija će biti nastavljena u duhu saveta za uspeh u biznisu i privatnom životu uz Marija Kržića koji će govoriti o svom novom izdanju: „Tehnike podsvesne komunikacije”.

Nova knjiga Aleksandra Tešića „Zmaj i ždral” biće predstavljena sajmaskoj publici u utorak 23.oktobra, u 14 časova, takođe u Sali Beogradski sajam, kada će Portalibrisovi prijatelji iz Stare rakije u duhu tradicije poslužiti posetioce, a prvih pedeset fanova koji ovu knjigu budu kupili na dan promocije uz nju će dobiti poklon od ove kompanije – čokanj sa našim tradicionalnim pićem sjajnog ususa i vrhunskog kvaliteta .

Nakon Tešića predstaviće se i novi Portalibrisov autor epske fantastike Miloš Petković sa knjigom „Perunov Hroničar”.

Pored autora na svim promocijama govoriće i urednica Portalibrisa Dubravka Dragović Šehović.

Uz novu knjigu Džejmi Ket Kolan: „Francuskinje i sreća” prve čitateljke dobiće damsko ogledalce – poklon elktronske prodavnice Mini – market.

Proizvođači čokolade iz kompanije Art Ival, odnosno Premier pripremili su slatku nagradnu igru u kojoj će učestvovati sve čitateljke koje na štandu Portalibrisa kupe knjigu „Čokoholičarka i drugarice, a najsrećnijih pet na poklon će dobiti Čokoladu za dame.

Mališane koji budu kupili komplet knjiga Pita Džonsona Teatar 78 obradovaće besplatnim kartama za predstavu, a svi kupci nove knjige Heder Dajer: „Dečak i sirena” osvojiće vaučer za popust od 50% za posetu tom pozorištu.

Uz veliki broj naslova čitaoci će dobijati još po jednu knjigu na poklon, a biće u ponudi i knjige po simboličnoj ceni od 100 dinara.

Raspored događaja i gostovanja pogledajte u tabeli i obavezno posetite štand Portalibrisa na galeriji Hale 1 na 57.Međunarodnom sajmu knjiga koji traje od 21 – 28.oktobra 2012. Dobrodošli!

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu