Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Portalibris na Sajmu knjiga 2013. u Beogradu

Portalibris na Sajmu knjiga 2013. u Beogradu

Ove godine će Portalibris svojim posetiocima ponuditi sjajne poklone, akcije popuste i do 70%. U ponudi će kao i ranijih godina biti najnovija atraktivna izdanja: još jedna knjiga nobelovca Mo Jana „Republika pijanaca”, nova srpska epska fantastika Aleksandra Tešića „Koplje svetog Georgija”, nastavak serijala Perunov hroničar pod nazivom „Perunov hroničar: Rog slovenskih bogova” Miloša Petkovića, nova knjiga o francukinjama – „Francuskinje Ola-la” Džejmi Ket Kolan, domaći urbani roman „Devedesete u kraju” Jovane Ristić.

Uz svaku kupljenu knjigu dobija se još jedna na poklon, a u ponudi će biti i naslovi za 100 dinara.

 

Specijalno osmišljeni bukmarkeri dizajnerke nakita Budi originalan, Jovane Rosić, su darovi za prvih pedeset kupaca novih izdanja.

Ova autorka pripremila je i neobične „Perunove ogrlice” koje će dobiti prvih pet ljubitelja knjige „Perunov hroničar Rog slovenskih bogova, dok će ostali ovaj nakit moći da pribave uz komplet knjiga o Miloša Petkovića.

Nakit Budi originalan i dizajnerka Jovana Rosić obradovaće elegantnim narukvicama dame koje se odluče za komplet knjiga o Francuskinjama koji sadrži novu knjigu Džejmi Ket Kolan „Francuskinje Ola-la”.

Najbrži kupci nove Tešićeve knjige „Koplje svetog Georgija” koji nose ime glavnoj junaka Miloša Obilića, na poklon dobijaju pesmu sa svojim imenom u akrostihu koju daruje umetnička grupa PESMA – IME.

Ljubitelje popularne psihologije obradovaće nova knjiga Marija Kržića: „Tehnike za bolji život, NLP priručnik”.

Očekuje se posebno interesovanje za još jednu knjigu nobelovca Mo Jana, satiričnu priču o preteranom uživanju u alkoholu, hrani i drugim telesnim zadovoljstvima, pod nazivom „Republika pijanaca”.

Duhoviti novi naslov za mališane autora Pita Džonsona, „Kad matorci odlepe”, prodavaće se i u kompletu zajedno sa drugim knjigama ovog pisca, čiji će kupci dobiti i karte za dečje predstave u Teatru 78.

Dostupno će biti i reizdanje kosovske tragedije Petra Brakusa: „Tišina Kolevke, kao i njegova priča za mališane „Nevesta za malog princa” koja će se naći u okviru jedne knjige zajedno sa kultnim Egziperijevim delom „Mali princ”.

Duh devedesetih u Beogradu i osvrt na taj period omogućiće knjiga Jovana Ristić „Devedesete u kraju” koja je prošle godine, kao delo u rukopisu, bila u najužem izboru za nagradu Proza na putu.

Promocija ovogodišnje produkcije Portalibrisa biće održana u utorak 22. oktobra od 13 do 14:30 u sali Borislav Pekić, a učestvovaće svi domaći autori i PR Portalibrisa Jovana Ristić.

Pisci će potpisivati knjige na štandu Portalibrisa u parteru hale 1:

Aleksandar Tešić, svakoga dana (sem nedelje 20.) od 16 časova

Miloš Petković, tokom čitavog perioda trajanja sajma, od 14 časova

Marijo Kržić , svakoga dana od 10 do 16 časova

Jovana Ristić, svakoga dana od 10 do 21 čas

Sva pomenuta, i ostala, ranija izdanja Portalibrisa, možete videti na www.portalibris.rs a knjige će po sajamskim cenama biti dostupne i na www.netknjizara.rs

Očekujemo vas na štandu Portalibrisa u parteru hale 1!

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu