Portalibris na Fejsbuku

Danas većina ljudi provodi mnogo vremena kraj računara, a za komunikaciju i dolaženje do različitih informacija koristi Fejsbuk. Zbog toga je i Izdavačka kuća Portalibris otvorila grupu i svoj Fejsbuk profil: Portalibris Beograd – sve sa željom da se približi čitaocima i omogući im da uvek budu obavešteni o novim izdanjima, promocijama knjiga, akcijama, popustima…

– Cilj nam je da na ovaj način dobijemo i povratnu reakciju čitalaca, da čujemo njihove komentare o knjigama, sugestije i predloge za nove projekte, uopšte, obavestimo se o njihovim očekivanjama, interesovanjima i književnom ukusu – izjavila je urednica Portalibrisa Dubravka Dragović Šehović.

Na Fejsbuku već postoji grupa posvećena srpskoj epskoj trilogiji „Kosingas” Aleksandra Tešića preko koje je moguća diektna komunikacija sa autorom, a nedavno je napravljena i stranica za knjigu „Snaga je u nama” Marija Kržića.

Portalibris želi da putem profila i grupa stupi u kontakt sa ljubiteljima knjige iz dijaspore. i da, generalno, okuplja i povezuje osobe sa sličnim interesovanjima.

Pored obaveštenja o knjigama, ova izdavačka kuća će na Fejsbuku organizovati kvizove i nagradne igre, i tako pokušati da zabavi, zainteresuje i poklonima obraduje svoje verne čitaoce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *