Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Portalibris i Adore za Sigurnu kuću

Portalibris i Adore za Sigurnu kuću

Pozivamo Vas da prisustvujete događaju u organizaciji Adore Chocolat, izdavačke kuce Portalibris i Sigurne kuće.

Za Dan žena, 8. marta 2010. sa početkom u 18h u lokalu Adore Chocolat, shopping mall Delta City, lokal 243, I sprat, okupiće se poznate ličnosti (Danica Maksimovic, Ana Sofrenovic, Milica Milsa i Zarko Jokanovic, Milan Vasic, Branislav Lecic) u akciji oslikavanja čokoladnih tabli i potpisivanju knjige „Čokoholičarka“ izdavačke kuće Portalibris. Oslikane čokoladne table će se prodavati, a sav prihod će biti doniran Sigurnoj kući, dok će potpisane knjige biti poslate ženama iz Sigurne kuće. Dan žena, 8.mart, je izabran zbog simbolike koju nosi kao dan kada se slave ekonomska, društvena i politička dostignuća žena i kada želimo da odamo zahvalnost ženama za hrabrost, istrajnost i doprinos ostvarivanja ne samo ženskih već i ljudskih prava. Ženama iz Sigurne kuće šaljemo poruku da mislimo na njih.

Ovim putem upućujemo poziv svim humanim ljudima da učestvuju u ovoj akciji svojim prisutvom ili kupovinom čokolada, kako bismo zajedno pokušali da ulepšamo i zasladimo praznični dan ženama iz Sigurne kuće!

Akciji se donacijom Sigurnoj kući, pridružuje i ROTARAKT KLUB BEOGRAD, grupa mladih ljudi koja se bavi humanitarnim radom, želeći da pomogne onima kojima je pomoć potrebna, ali i da neguje i širi pozitivnu energiju i dobru volju, toleranciju među ljudima.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu