Počinje snimanje „Tunela”

Iako se već duže vreme govori o ekranizaciji romana „Tuneli” Roderika Gordona i Brajana Vilijamsa, tek sada je objavljeno da će film režirati Vićenco Natali, i da će snimanje napokon početi. Kuća Relativiti medija sa ponosom je prenela ovu informaciju s obzirom da je pomenuti reditelj ostvario značajan uspeh sa filmom „Kocka” i najnovijim ostvarenjem „Splajs” premijerno prikazanom na Sandens festivalu.

Pred režiserom je težak zadatak da što ubedljivije na filmsku traku prenese dinamičnu priču o hrabrim četrnaestogodišnjacima koji kreću u avanturistički pohod kroz tunele ispod Londona. Popularnost tog romana je sve veća kako pristižu novi nastavci „Dubine” i „Slobodan pad”.

Jedan od producenata filma, Mark Kanton, ističe da će ovaj film otvoriti novo poglavlje u razvoju avanturističkog dečjeg filma, i da će savremene kinematografske tehnologije omogućiti da na osnovi sjajnog romana nastane sasvim autentična filmska kreacija.

Dok sa neizvešnošću očekujete film, uživajte u serijalu knjiga Brajana Vilijamsa i Roderika Gordona! „Tuneli”, „Dubine i „Slobodan pad” očekuju vas u knjižari Portalibrisa u Skadarskoj 45, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *