Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Osnivanje Kluba Galerije čokolade

Osnivanje Kluba Galerije čokolade

Galerija čokolade Premier (odnosno njen osnivač i proizvođač čokoladnih proizvoda Art-Ival d.o.o. sa svojim specijalizovanim čokolaterijama „Galerija čokolade Premier“) i izdavačka kuća Portalibris (izdavač već čuvenih knjiga o čokoholičarkama) odlučili su da osnuju Klub Galerije Čokolade koji će okupiti prave poklonike čokoladnih poslastica spremne da se učestvuju u humanitarnim aktivnostima.

U Galeriji čokolade u Bulevaru kralja Aleksandra 24 u utorak 11.oktobra s početkom u 19 časova održaće se svečanost povodom osnivanja tog kluba.

Članovi tog kluba biće ličnosti iz sveta poznatih, a među njima glumica Milica Milša, muzičar Aca Seltik, glumac Branislav Lečić, autorka i voditeljka emisije Otkopčano na Tv Avali Adriana Čortan, glumac Ivan Bekjarev, pevačica Zemlje gruva Zoe Kida, voditeljka emisije Milica na kvadrat Marina Kotevski, Doktor Filgud, odnosno –Saša Plećević i drugi.

Na svečanom otvaranju oni će se obratiti prisutnima, govoriti o svojoj strasti prema čokoladi, stavu o humanitarnom delovanju, čitaće odlomke iz Čokoholičarke , položiti slatku zakletvu privrženosti klubu čiji članovi postaju, a ubuduće će zajedno sa Portalibrisom i Galerijom čokolade učestvovati u humanitarnim akcijama…

Ovo slatko veče će biti prilika i za ostale posetioce da se učlane u Klub Galerije čokolade , da degustiraju slatke proizvode, neki će dobiti poklone na najslađoj lutiji, a osnivači će se predstaviti, izneti planove i objasniti humanitarne ciljeve kluba.

Portalibris i Galerija čokolade Premier najaviće svoj zajednički nastup na 56.sajmu knjiga povodom novog izdanja knjige Čokoholičarka i drugarice.

Događaju će prisustvovati poslovni partneri i prijatelji osnivača kluba, ličnosti iz sveta privrede, kulture, kao i predstavnici medija.

Osnivanjem ovog kluba želeli bismo da podsetimo (i kasnije iznova podsećamo) javnost da se mora misliti na one kojima je pomoć potrebna i da treba da se učini šta god se može kako bi im se život olakšao i ulepšao. Da zadovoljstva i uživanja (pa i u čokoladi ili u čitanju) koja sebi priuštimo treba da budu signal i motivacija da mislimo na druge, da lepe trenutke još nekom pružimo, sa nekim podelimo…

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu