Onlajn promocija romana „Ravan: Podnebesje”

 

Dragi čitaoci!

Autor knjige Dušan Paučković poziva vas na onlajn promociju romana Ravan: Podnebesje:

Ravan – putovanje iz fotelje

„Danas, kada smo u ratu protiv nevidljivog neprijatelja pod nazivom Covid-19, kada milioni ljudi sede zaključani u svojim kućama i dok polako prihvatamo činjenicu da su se naša radna mesta, vrtići, škole i teretane preselili u spavaće sobe, nudimo vam putovanje koje će vas (makar u mislima) izmestiti iz svakodnevnice. Pođite sa nama u istraživanje Astralne ravni, do mističnog mesta koje je samo na korak od nas.

Na ovo zanimljivo putovanje nas vode dugogodišnji putnici, Miloš Petković, Vladimir Kolarić, Željko Ranković i Dušan Paučković, oni koji ne znaju za strah, oni koji su proputovali Srednju zemlju, Hogvorts, Vesteros i Esos, oni koji su bili na raznim uzbudljivim mestima, a vratili su se da sa nama podele sva ta iskustva. Uživajte u onlajn promociji knjige iz svoje fotelje.”

KADA: 17. 11. 2020. u 18 časova, utorak.

GDE: Onlajn promocija na Fejsbuk stranici Ravan, a link će biti dostupan i na Fejsbuk stranici Portalibris.

U OKVIRU PROMOCIJE BIĆE ORGANIZOVANA NAGRADNA IGRA! Dve vredne nagrade očekuju čitaoce koje se uključe u našu promociju. Pored toga, svi koji se jave u toku promocije u inboks stranice Ravan – dobiće knjige po SPECIJALNOJ, SNIŽENOJ CENI!

Saznajte više o trilogiji Ravan na sajtu Portalibrisa:

Prvi deo trilogije – Ravan

Drugi deo trilogije – Ravan: Podnebesje.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *