Nove „Francuskinje” stižu na sajam

Danas se prava dama koja voli čitanje ne može zamisliti bez bar jedne knjige o Francuskinjama na polici. Dobra vest za sve njih je da se nova knjiga „ Francuskinje i sreća”, autorke Džejmi Ket Kolan, priprema i pojaviće se na ovogodišnjem 57. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu na štandu Portalibrisa(galerija Hale1).

Najpre je Mirej Đulijano otkrila kako Francuskinje čuvaju liniju a uživaju u specijalitetima, vinu i čokoladi („Francuskinje se ne goje”, „Francuskinje za sva godišnja doba”, „Francuskinje se ne goje, kuvar”), kako održavaju balans između karijere i privatnog života(„Francuskinje, karijera i umetnost življenja”), a zatim se kolekciji ovih knjiga pridružio i naslov spisateljice Džejmi Ket Kolan o tajnama šarma i zavođenja neodoljivih Francuskinja: „Francuskinje ne spavaju same”.

Saveti i uputstva ovih autorki pomogli su ženama širom sveta.

Ipak, promeniti navike i način života ne uslovljava nužno i sreću. Sada je pred čitateljkama priručnik koji objašnjava da i ona može da se dosegne: „Francuskinje i sreća”. Kroz ovu knjigu Džejmi Ket Kolan otkriva čitateljkama svoja saznanja o tome kako, poput Francuskinja, manje trošiti a više uživati, posvetiti vreme lepim stvarima a imati ga dovoljno i za neke druge, kako nanovo otkrivati misteriju sopstvene ličnosti…Ova knjiga pokazuje svakoj ženi kako da dosegne sreću i sačuva je. Kako da se svakoga dana pogleda u ogledalo, samoj sebi se nasmeši i veselo namigne.

Za prvih sto čitateljki koje ovu knjigu budu potražile na štandu Portalibrisa na Sajmu knjiga u Beogradu (galerija Hale 1) online prodavnica MiniMarket ( www.minimarket.rs ), koja vam nudi najbolje i najpovoljnije proizvode i usluge, a isto tako vam omogućava da ih brzo i jednostavno kupite, pripremila je poklone: damska ogledalca koja će vas uvek dok se ogledate podsećati na to koliko je život lep…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *