Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nove „Francuskinje” stižu na sajam

Nove „Francuskinje” stižu na sajam

Danas se prava dama koja voli čitanje ne može zamisliti bez bar jedne knjige o Francuskinjama na polici. Dobra vest za sve njih je da se nova knjiga „ Francuskinje i sreća”, autorke Džejmi Ket Kolan, priprema i pojaviće se na ovogodišnjem 57. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu na štandu Portalibrisa(galerija Hale1).

Najpre je Mirej Đulijano otkrila kako Francuskinje čuvaju liniju a uživaju u specijalitetima, vinu i čokoladi („Francuskinje se ne goje”, „Francuskinje za sva godišnja doba”, „Francuskinje se ne goje, kuvar”), kako održavaju balans između karijere i privatnog života(„Francuskinje, karijera i umetnost življenja”), a zatim se kolekciji ovih knjiga pridružio i naslov spisateljice Džejmi Ket Kolan o tajnama šarma i zavođenja neodoljivih Francuskinja: „Francuskinje ne spavaju same”.

Saveti i uputstva ovih autorki pomogli su ženama širom sveta.

Ipak, promeniti navike i način života ne uslovljava nužno i sreću. Sada je pred čitateljkama priručnik koji objašnjava da i ona može da se dosegne: „Francuskinje i sreća”. Kroz ovu knjigu Džejmi Ket Kolan otkriva čitateljkama svoja saznanja o tome kako, poput Francuskinja, manje trošiti a više uživati, posvetiti vreme lepim stvarima a imati ga dovoljno i za neke druge, kako nanovo otkrivati misteriju sopstvene ličnosti…Ova knjiga pokazuje svakoj ženi kako da dosegne sreću i sačuva je. Kako da se svakoga dana pogleda u ogledalo, samoj sebi se nasmeši i veselo namigne.

Za prvih sto čitateljki koje ovu knjigu budu potražile na štandu Portalibrisa na Sajmu knjiga u Beogradu (galerija Hale 1) online prodavnica MiniMarket ( www.minimarket.rs ), koja vam nudi najbolje i najpovoljnije proizvode i usluge, a isto tako vam omogućava da ih brzo i jednostavno kupite, pripremila je poklone: damska ogledalca koja će vas uvek dok se ogledate podsećati na to koliko je život lep…

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu