Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nova knjiga Marija Kržića o tajnama podsvesne komunikacije

Nova knjiga Marija Kržića o tajnama podsvesne komunikacije

Pošto ga je javnost upoznala kao prevodioca svetski poznatog priručnika Čarlsa Hanela „Ključ uspeha”, Marijo Kržić svoje znanje i iskustvo podelio je sa čitaocima u svoje do sad izdate dve knjige: „Snaga je u nama” i Ključ uspeha”, a sada je priredio posebnu i vrlo korisnu knjigu koja objašnjava značaj podsvesne komunikacije važne za biznis, privatne odnose, ustvari čitav čovekov život.

Knjiga „Tehnike podsvesne komunikacije” pojaviće se na 57.Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, na štandu Portalibrisa (galerija Hale1).

-Ovo je tajna koju najuspešniji poznaju i redovno primenjuju i sigurno ste ne jednom pali pod njihov uticaj. NLP, prikrivena ili konverzaciona hipnoza, samo su neki od naziva ovih tehnika.
Kada naučite da koristite ove metode, ne samo da ćete se lakše „odbraniti“ od onih koji bi da vam „prodaju“ svoju ideju ili proizvod već ćete i toliko unaprediti svoju komunikaciju da će vam svi ciljevi postati dostižni. Unapredićete svoj život, postaćete uspešni u poslu i ljudi će vas voleti i poštovati. – objašnjava Marijo Kržić.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu