Miloš Petković u Novom Sadu i među niškim osnovcima

Fantastika se čita svuda po Srbiji, a čitaoci su i mladi i stari. Dokaz tome su i brojni pozivi upućeni Milošu Petkoviću, piscu sage o srpskim vampirima, da gostuje u različitim gradovima i druži se sa publikom. Skoro je posetio Novi Sad gde je u neobičnom ambijentu, rok klubu održana promocija koja je okupila uglavnom mlađi svet.

Možda najmlađi ljubitelji čudesnih avantura, osnovci iz škole „Ćele kula u Nišu“ pozvali su Petkovića da se i njima predstavi. Kao bivši đak mladi pisac se prisetio svojih školskih dana, a mladim čitaocima predstavio svoje naslove, objasnio kako teče proces stvaranja, uputio ih da istražuju našu prošlost i tradiciju. Talentovani učenici imaće priliku da se druže sa Petkovićem i na časovima kreativnog pisanja koje će ovaj autor držati u toj školi do kraja godine.

Pisci više nisu misteriozne ličnosti koje se skrivaju od sveta, već talentovani i otvoreni ljudi koji komuniciraju sa spoljašnjim svetom, publikom, čitaocima i budućim piscima, baš kao što to čini Miloš Petković..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *