Martin Bjergegard, autor knjige „Pobediti, a ne izgubiti” u Beogradu

U javnosti je snažno odjeknula vest da će gost 57.Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu biti Martin Bjergegard, uspešan biznismen sa milionskim priohodima i autor bestselera „Pobediti, a ne izgubiti”

Ova knjiga prodata je širom sveta u ogromnim tiražima, a sada je konačno dostupna i našim čitaocima u izdanju Portalibrisa na čijem će se štandu (galerija Hale1) Martin družiti sa fanovima, davati intervjue i potpisivati knjige i to 21, 22. i 23.oktobra. Drugog dana (22.oktobra) u 14 časova biće održana i njegova promocija u sali Beogradski sajam.

Evo kako sami autori predstavljaju svoje delo – sjajan priručnik koji objašnjava kako postići uspeh i, pritom, sačuvati balans između karijere i privatnog života i uživanja:

Ovu knjigu smo napisali pošto smo stekli uvid u poslovanje i rešili da pokažemo svim ljudima od karijere da mogu i treba da naprave balans između profesionalnog i privatnog života.

Ljudi koji su nam postali uzori

Razgovarali smo sa 25 uspešnih preduzetnika širom sveta, preduzetnicima koji su se malo pre nas dosetili kako da postignu sve i da zbog uspeha ne podnose žrtve. U ovoj knjizi smo otkrili i izdvojili suštinu njihovih jedinstvenih metoda i način razmišljanja i podelili njihove tajne s vama.

Organizacije Rejnmejking

Četiri prijatelja su 2006. godine odlučili da ostvare izuzetno tešku zamisao: da osnuju sopstvenu „fabriku kompanija“. Od prvog dana moto im je bio pobeda bez gubitaka, što je značilo da će se dobro zabavljati, voditi normalan život i ostati prijatelji i istovremeno unaprediti pojam preduzetništva. Za tri godine, uprkos svim nevoljama, uspeli su da stvore tri kompanije. Sve su bile među najuspešnijim na tržištu u njihovoj domovini Danskoj, a još jedna kompanija je brzo stigla do trećeg mesta po uspešnosti u Nemačkoj. Kasnije su proširili poslovanje i otvorili kancelariju u Londonu. Dve kompanije su prodali za nekoliko miliona dolara, a trenutno prodaju i treću.

Danas, Rejnmejking raspolaže sa osam uspešnih kompanija koje imaju prihod od preko 50 miliona dolara i oko sto zaposlenih.

Martin Bjergegard je jedan od osnivača „Rejnmejkinga”, a Džordan Miln je uvaženi kanadski preduzetnik i pisac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *