Kosingas – Promocija na Sajmu knjiga

Knjiga Aleksandra Tešića – KOSIGAS – RED ZMAJA – biće predstavljena čitalačkoj publici na Beogradskom sajmu knjiga, koji počinje 20. oktobra. Pres konferencija, na kojoj će se novinarima obratiti pisac i urednica Portalibrisa Dubravka Dragović-Šehović, zakazana je za utorak, 21. oktobar u 15 sati, u Sali Borislav Pekić.

Otkrijte kako je Tešić došao na ideju da napiše pravu srpsku epsku fantastiku, zašto je knjiga puna zaboravljenih priča o mitološkim bićima, običajima, verovanjima, i naravno kako se do takvih informacija danas uopšte može doći. Zainteresovaće vas , sigurno, i fenomenalne ilustracije Miloša Trajkovića koje su spoj starine i modernog. Uspeo je da svojim crtežima dočara izgled mnogih likova sa kojima se susrećemo u KOSINGASU (vile, bauci i božanstva iz slovenske mitologije,…).
Povešćemo vas u svet monaha Gavrila i Marka Kraljevića, u svet srpskih vitezova reda Zmaja, u vreme neposredno pre Kosovskog boja, vreme dinamično i opasno kada su sile Hada vrebale sa svih strana.

Posle pres konferencije, Posle 16 časova, na našem štandu, autor knjige Aleksandar Tešić družiće se sa posetiocima i potpisivati knjige.

Dobro došli, očekujemo vas na Beogradskom sajmu knjiga u Hali 1 na štandu 1309 !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *