Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KONKURS ZA NAJSLAĐU NOVOGODIŠNJU ČESTITKU

KONKURS ZA NAJSLAĐU NOVOGODIŠNJU ČESTITKU

Nova godina je vreme kada najmilijima upućujemo najlepše želje, pa je pred svima nama divan, ali ponekad i težak zadatak da napišemo savršenu čestitku.

Izdavačka kuća Portalibris i čokolaterija San Marina odlučile su da motivišu i nagrade najveštije i najmaštovitije stvraoce tih prazničnih poruka, i to pre svega čokoholičare, koji će se oprobati u pisanju NAJSLAĐE NOVOGODIŠNJE ČESTITKE.

Na tom konkursu mogu učestvovati svi posetioci čokolaterije San Marina na Terazijama i u Kralja Petra, kao i ljubitelji knjige koji dođu u knjižaru Portalibrisa u Skadarskoj 45.

Kao inspiracija za stvaranje slatkih čestitku mogu poslužiti knjige o Čokoholičarki („Čokoholičarka i drugarice” i „Čokoholičarka na dijeti”) britanske autorke Kerol Metjuz, koje će biti i među nagradama za najuspešnije. Ova izdanja nalaze se i u najslađem novogodišnjeg paketiću, koji su Portalibris i San Marina pripremili kao savršen poklon za sve prave poklonike slatkiša i knjige.

Svečana dodela nagrada najuspešnijim autorima slatkih čestitki održaće se u sredu, 29.12.2010, u 19 časova u San Marini na Terazijama.

Svi čokoholičari će tom prilikom moći da otkriju i probaju nove San Marinine slatke proizvode, upoznaće se sa najslađim knjigama o Čokoholičarki, uživati u čokoladnoj fontani i sjajnoj atmosferi prednovogodišnjeg uzbuđenja…

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu