Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Knjiga o školskim nestašlucima za 1.april

Knjiga o školskim nestašlucima za 1.april

Dan šale je praznik kome se najviše raduju mališani. Razumljivo-jer ko je u smejanju i zasmejavanju bolji od njih?
Baš iz tog razloga, u Dečjem kulturnom centru prvog aprila u 12 časova će biti održana promocija knjige Upomoć, dekintirao sam u školskoj kladionici autora Pita Džonsonač koju je izdao Portalibris. Mališani će imati priliku da se nasmeju dogodovštinama glavnog junaka, dečaka Harvija, i njegovih prijatelja koji se u školi klade u žvake i sladoled predviđajući šta će nastavnik da uradi.
Mladi glumci iz Studija Centar će odigrati skečeve iz školskog života, čitati odlomke iz knjige, i zabaviti mladu publiku igrom pantomime u kojoj će mališani pogađati gestove i reakcije nastavnika.
Knjiga Pita Džonsona u kojoj je mnogo humorističnih elemenata, biće povod i da posetioci pišu priče o sopstvenim smešnim događajima iz školskog života. Autori najboljih javno će ih pročitati a Portalibris će ih nagraditi knjigama.
Uz glumu, pesmu, društvene igre i smešne školske priče predstavićemo zanimljivu knjigu koja je istovremeno zabavna i poučna, i koja na najbolji način može uticati na mlade čitaoce da zavole knjigu uopšte.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu