Knjiga o Šerloku u centru pažnje

Na premijeri novog filma o Šerloku Holmsu „Šerlok Holms: Igra senki” Gaja Ričija, posetiocima je posebnu pažnju skrenula i knjiga Kuća svile” Entonija Horovica koja je tom prilikom i predstavljena. Kako su premijeri prisustvovali najverniji obožavaoci priča o legendarnom detektivu, oni nisu skrivali oduševljenje što pred sobom,osim filmske priče, imaju još jednu zanimljivu avanturu u formi romana.

Većina je već bila obaveštena da je u pitanju delo savremenog autora koji je dobio ekskluzivno pravo da posle više od osamdeset godina nakon smrti Artura Konana Dojla napiše još jednu priču o Šerloku. Portalibris je takođe izdavač nekoliko prethodnih dela ovog pisca koji je javnosti poznat i kao autor scenarija za serije „Ubistva u Midsameru”, „Herkul Poaro” i „Fojlov rat”, pa mu publika poklanja apsolutno poverenje.

Knjiga koja je u svetu već veliki hit i kod nas osvaja srca čitalaca.

Ako ste ljubitelj priča o Šerloku ili poznajete nekoga ko jeste, obavezno nabavite primerak romana „Kuća svile”.

Knjiga se može se pronaći u knjižari Portalibrisa u Skadarskoj 45 (i u drugim dobro snabdevenim knjižarama), na sajtuwww.portalibris.rs, kao i u ponudi internet knjižare www.netknjizara.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *