„Istinita priča o klubu Bilderberg” i na filmskom platnu

Knjiga Danijela Estulina o klubu Bilderbrg, koja je duboko uzdrmala svetsku javnost i otkrila neke strogo čuvane tajne, dobiće i svoju filmsku verziju.

Ekskluzivna prava otkupila je kompanija Halcyon na čelu sa Viktorom Kjubičekom i Derekom Andersenom, i dobila mogućnost da za potrebe filma koristi, ne samo knjigu i njena dva nastavka, već celokupni materijal do koga je Estulin dosao tokom svog 14-godišnjeg istraživanja.

Film neće biti čisto dokumentarnog karaktera, već je ideja da on predstavlja fikciju koja otkriva ko su, gde se sastaju i o čemu odlučuju članovi kluba Bilderberg.

Estulin među njima pominje mnoga značajna imena: Bila Klintona, Davida Rokfelera, Tonija Blera, itd. pa se postavlja pitanje da li će se i ove ličnosti pojaviti u filmskoj priči.

Intrigantno je i to što ime režisera još uvek nije poznato, ali se u filmsom svetu šuška da je ozbiljan kandidat za ovu poziciju Oliver Stoun.

Estulinova knjiga pojavila se u 53 zemlje, prevedena je ne 32 jezika i prodata u više od 750 000 primeraka. Zato se očekuje da će i film postati veliki hit širom sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *