Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dan kjnige na Adi – svakog petka tokom leta

Dan kjnige na Adi – svakog petka tokom leta

Leto je pravo vreme za čitanje: na planini, plaži, u seoskom ambijentu, u sopstvenom domu ili na Adi. Ovog leta, u petak, 18. jula, kao i svakog narednog petka tokom leta, tri izdavačke kuće – PortaLibris, Dereta i Laguna zajedničkom promocijom preporučiće i predstaviti svoja najbolja izdanja, i to u pravom letnjem ambijentu – u kafeu Petica na Adi Ciganliji.

Ova manifestacija, koju smo nazvali „Dan knjige”, deo je zabavnog programa koji organizuje Naxi radio. Svi oni koji ne budu došli na beogradsko kupalište moći će da prate „Dan knjige” putem radio-programa.

Od 12 do 15 časova (kada god vam odgovara) družićemo se sa novinarima i predstavljati im nova izdanja i zabavne sadržaje namenjene publici. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa izdanjima, uz naše savete odaberu knjige koje odgovaraju njihovom senzibilitetu i kupuju sa popustom od čak 30 odsto. PortaLibris će ih uputiti i na svoj prodajni štand, u blizini restorana Jezero, na kome će takođe važiti ovi popusti. Među gostima biće i pisci čije su knjige izdale Dereta i Laguna. Svi prisutni učestvovaće u zanimljivim nagradnim igrama, među kojima je i takmičenje u pisanju najlepše posvete.

Cilj „Dana knjige” je da podsetimo da pored mnogobrojnih zadovoljstava koje nam leto donosi ne treba da zapostavimo uživanje u čitanju.

Ostavite vaš komentar

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu