ČOKOHOLIČARKA SA SAN MARINOM NA OVOGODIŠNJEM SALONU SLATKISA

Prošlogodišnji bestsler Čokoholičarka i drugarice britanske autorke Kerol Metjuz dobio je svoj nastavak pod nazivom Čokoholičarka na dijeti. Ovo izdanje pojavilo se na ovogodišnjem sajmu knjiga gde je osvojio srca brojnih ljubitelja čokolade. Kupci ove knjige bili su počašćeni i prigodnim poklonom: čokoladicama koje je baš za tu priliku pripremila San Marina, poznata domaća konditorska kuća.

Čokoholičarka i čokolade sjajan su spoj, baš kao i izdavač Portalibris i čokolaterija San Marina. Zato će se ovo “slako” izdanje pojaviti i na štandu San Marine na ovogodišnjem Salonu Slatkiša SLATKE PRIČE koji se održava u periodu od 26 – 28. novembra u beogradskom Sava Centru.

Poklonici ukusne i kvalitetne čokolade imaće priliku da probaju najnovije San Marinine poslastice, ali i da pronađu pravu knjigu za sebe: Čokoholičarku na dijeti u kojoj će se susresti sa četiri prave čokoholičarke koje znaju da se uz čokoladu najbolje rešavaju životni i ljubavni problemi…

Ljubitelji šaha će moći da prisustvuju nesvakidašnjoj simultanki zahvaljujući čokolateriji San Marina i poslastičarnici Lav koji su pripremili tri velike torte u obliku šaha sa figurama od čokolade. Poznate javne ličnosti će započeti partije šaha u kome se pijuni bukvalno jedu, a ova tri slatka šaha će takođe biti poklonjena u humanitarne svrhe.

Na standu San Marine gostovaće i Jelena Brajdić, naša najpoznatija degustatorka čokolade zaposlena u toj konditorskoj kući.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *