Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Festival fantastike završen - sprema se Tolkindan

مباشر العربية للاسهم Portalibrisovi pisci su aktivni  učesnici brojnih događaja vezanih za fantastiku koji se dešavaju ovih dana. Ivan Branković je svoje dosije x trilere predstavio učenicima Tehničke škole u Valjevu, u subotu 20. maja  gostovao na Festivalu fantazije u Novom Sadu, a iste večeri zajedno sa kolegom Nebojšom Petkovićem(Posledni grad, trilogija) i Zoranom Petrovićem(Praznik zveri) nastupio na Festivalu fantastike u Domu omladine u Beogradu.

لديهم نظرة خاطفة على هؤلاء الرجال I to nije sve. Užurbano se sprema Tolkindan zakazan za 28.maj u Božidarcu. Tom prilikom na Portalibrisovom štandu autori će se družiti sa posetiocima – i to: Ivan Branković (Prometejev dnevnik i Projekat Herkules), Danica Bogojević(Tajna iskre), Nebojša Petković (trilogija Poslednji grad), Jovana Ristić (Ravijojla, Veliko proročanstvo), Mirjana Uzelac (Žiži) kao i  Zoran Petrović (Praznik zveri) koji će svečano otvoriti ovaj događaj u 17h i najaviti drugu knjigu svog serijala Praznik zveri u izdanju Portalibrisa. Biće to prilika za čitaoce da otkriju ponešto o daljoj sudbini Petrovićevih junaka -  da se zainteresuju za intrigantan i zanimljiv nastavak sage koji je u pripremi.

وصف Pobednici takmičenja i kvizova na Tolkindanu biće nagrađeni najaktuelnijim Portalibrisovim knjigama domaćih pisaca fantastike.

دخول الموقع  

موقعنا على الانترنت  

Portalibris Portalibris 011/32-43-043