أخبار Dobrodošli! Kupovali ste kod nas ranije? Prijavite se

Nema proizvoda u korpi
Korpa

Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Portalbrisovi pisci na pet manifestacija fantastike

محاكاة الفوركس Portalibrisovi pisci fantastike pripremaju se ovih dana za čak pet značajnih događaja, u četiri različita grada. 

نرى  Ivan Branković će sa svojim  „dosije x trilerima”: „Prometejev dnevnik” i „Projekat Herules” najpre gostovati u Tehničkoj školi u Valjevu u četvrtak 18.maja u 19h, a zatim u subotu, 20.maja na novosadskom Festivalu fantazije, i istog dana u Domu omladine u Beogradu na Festivalu fantastike zajedno sa Nebojšom Petkovićem(trilogija „Poslednji grad”)...

صفحة ويب Sledećeg vikenda,  27.maja,  u Kučevu će biti održana svečana promocija zbirke fantastičnh priča „Zlatno runo“. Tim povodom će gostovati Portalibrisovi pisci koji su svojim pričama zastupljeni u ovoj  knjizi: Miloš Petković koji je i učestvovao u stvaranju zbirke, Danica Bogojević, Ivan Branković, Nebojša Petković. U zbirci su  zastupljeni i  drugi  poznati autori – Dejan Stoiljković, Branislav Janković,  a predgovor je napisao Matija Bećković.

الذهاب هنا U nedelju 28. maja u Božidarcu(Beograd) biće održan „Tolkindan“ gde će Portalibris predstaviti i prodavati najaktuelnije naslove žanra fantastike: „Poljubac princeze Ildiko” i „Teslin vremplov” Miloša Petkovića, trilogiju ”Poslednji grad”, Nebojše Petkovića, ”Ravijojlu” Jovane Ristić i Petra Rogača, ”dosije x trilere” ”Prometejev dnevnik” i ”Projekat Herkules” Ivana Brankovića, itd.

Portalibris Portalibris 011/32-43-043